SEX-BILDER: Basshunters private bilder med kjæresten havnet i feil hender. Her blir han "overfalt" på scenen av ivrige fans.  Foto: All Over Press/PETER WIXTRÖM
SEX-BILDER: Basshunters private bilder med kjæresten havnet i feil hender. Her blir han "overfalt" på scenen av ivrige fans. Foto: All Over Press/PETER WIXTRÖMVis mer

Pikante filmer på avveie

Stjernene får sine sex-filmer spredd på nett. Det er stadig nye ofre...

Private bilder i omløp!

SEHER.NO: Å ta pikante bilder av hverandre - til hjemmebruk kan være svært farlig. Hvis du er kjendis. Havner mobilen i feil hender er man ganske forsvarsløs hvis "tyven" velger å sende bildene videre... Det er anslått at slike bilder kan nå millioner av mennesker i løpet av få dager - selv ved utelukkende privat spredning via email.

Etter sommeren har først latino-artisten Noelia fått en grov sexvideo spredd på nett.

Så ble Disney-stjernen Vanessa Hudgens avslørt med en rekke frekke nakenbilder på nettet.

Nå skal også Meg White fra White Stripes ha en samleiefilm ute på nettet. En talsperson nekter for at jenta i filmen er Meg White. Men bandets turne ble plutselig avlyst...

Kåre Conradi og Marian Aas Hansen opplevde marerittet høsten 2006. Men de er ikke alene om å ha private bilder i ulovlig omløp. Tone Damli Aaberge, Aylar, svenske Basshunter og mange Hollywood-stjerner har opplevd at private bilder er spredd via MMS og Internett.

I fjor ble lettkledde bilder av Tone Damli Aaberge lagt ut på nett. Bildene fra en Sydenferie viste henne toppløs ved bassenget. Bildene lå en periode på bloggen til Tones Idol-venninne Sandra Lyng Haugen.

Skal vi danse-stjernen Tone var naturlig nok svært opprørt over at bildene - som skal ha blitt tatt i smug - ble spredd Norge rundt. Nå har hun stor sympati med Kåre Conradi og Marian Aas Hansen som har blitt frastjålet en mobil.

Bilder fra mobiltelefon går som en farsott på MMS og e-mail.

Glamourstjernen Aylar mistet sin mobiltelefon på danskebåten, og skal ha hatt både filmsnutter og 200 bilder lastet inn. Hun anmeldte saken, og fikk faktisk telefonen igjen.

Svenske Jonas "Basshunter" Altberg opplevde at private sexbilder av ham og eks-kjæresten ble spredd på nett. Bildene var flere år gamle, og viste ham i intim omgang med sin daværende kjæreste. Svensken som står bak hiten "Boten Anna" sto frem i pressen med sin fortvilelse, og sa til Expressen at bildene ikke var ekte:

- Jeg pleier vanligvis ikke å ha et ironisk smil om munnen når jeg har sex... forklarte han.

Paris Hilton opplevde marerittet da hennes hete natt med kjæresten Rick Solomon dukket opp på nett. "One Night in Paris" spredde seg verden over, og ligger i dag på titusener av porno-steder. I tillegg er den kornete og svært intime sex-leken i salg på video og DVD. Alle forsøk på å stoppe spredningen har vist seg nytteløse.

Pamela Anderson og eks-mannen Tommy Lee spilte også inn en privat sex-video. De skjuler ikke noe, og har sex både på en båt og i bilen. mens han sitter bak rattet. Videoen var aldri tenkt vist for andre. Men den dukket plutselig opp på nett, og gikk som en farsott verden over. Men da Playboy ville vise bilder fra den klarte paret å stoppe magasinet - med trussel om et gigantisk søksmål.

Andre stjerner som har fått sex-bilder spredd på nett er Lindsay Lohan, Christina Aguilera, Ashlee Simpson, Eminem og Anna Kournikova.