SJOKKBILDER PÅ AVVEIE: - Bildene ble tatt privat - i Aguilera hjem - og ble brukt bare i en personlig utveksling mellom henne og stylisten, sier Christina Aguileras talsperson om sjokkbildene som nå er lekket på nettet. Foto: All Over Press
SJOKKBILDER PÅ AVVEIE: - Bildene ble tatt privat - i Aguilera hjem - og ble brukt bare i en personlig utveksling mellom henne og stylisten, sier Christina Aguileras talsperson om sjokkbildene som nå er lekket på nettet. Foto: All Over Press Vis mer

Pikante bilder lekket på nett

Disse bildene var aldri ment for offentligheten.

Publisert
SEHER.NO: Popstjernen Christina Aguilera (29) har lenge vært kjent for sin flotte figur. Og særlig etter at hun ble mor til lille Max (2) har popstjernen fått mye omtale for sin formfulle og kvinnelige kropp. Nå får derimot flere enn hun ønsker muligheten til å se henne nesten splitter naken.

Bilder av Aguilera, som poserer nesten uten en tråd på kroppen ble nemlig onsdag lekket på nettet. Men bildene var ment for noe helt annet enn offentlighetens lys.

- Nakenbildene av Christina Aguilera som har blitt lekket til pressen, kom ulovlig i hendene på hackere som kom seg inn på kontoen til Christinas personlige stylist. Bildene ble tatt privat - i Aguilera hjem - og ble brukt bare i en personlig utveksling mellom henne og stylisten, heter det i en uttalelse fra en talsperson for superstjernen, ifølge People.

Det er foreløpig uklart når bildene ble tatt, men det som er sikkert er at sangerinnen viser det meste til kamera. Nå planlegger 29-åringen og hennes team å reagere kraftig mot synderne som har fått tak i de pikante fotografiene.

- Vi prøver å fastslå identiteten til hackerne, og vil forfølge dem på en aggressiv måte. Oppførselen deres er mildt sagt klanderverdig, raser talspersonen.

Aguilera, som fyller 30 år 18. desember, søkte nylig om skilsmisse fra sin mann, Jordan Bratman. Paret har en to år gammel sønn sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nekter å flytte ut av huset  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer