Pikant trekant

Fotball-helten har gjort det slutt med kjæresten og gått tilbake til ekskona!

SEXY PAR: Magnus Hedman tar tak i Magdalena Graaf på nytt...  Foto: All Over Press
SEXY PAR: Magnus Hedman tar tak i Magdalena Graaf på nytt... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fulltreffer for keeper!


For kort tid tilbake fant den tidligere kepperhelten Magnus Hedman (33) fra Sverige tonen med artisten Linda Bentgtzing (32). Nå er hun dumpet, og hans kone Magdalena Graaf (33) får igjen spille på lag med fotballprogramlederen.


Mens dette peronlige dramaet utspiller seg i avisene, sitter Magnus hver dag som fotballekspert i TV4 - med nasjonens lyne rettet mot seg!


- Det er helt klart at det kjennes veldig bra nå.  Vi har vært gift med hverandre i syv år og har bygt opp noe unikt, sier Hedman til nettstedet Aftonbladet.se.


For bare to uker siden kunne den samme avisen fortelle om en het romanse mellom den populære VM-ankeren og sangerinnen Linda Bentgtzing.


- Jeg er ikke bitter. Jeg ønsker dem lykke til og jeg er veldig sjalu på Magdalena. Magnus er en bra fyr, sier hun.


Hedman påpeker at familien er det viktigste - og at han nå vil kjempe videre med Magdalena. Den svenske keeperen har 55 A-landskamper, og har voktet buret i både EM og VM. Han har spilt for klubber som Celtic, Coventry, og italienske Ancona.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer