Charlotte Perrelli:

«Pikant» detalj vekker oppsikt

Flere av sangerinnens følgere klør seg i hodet etter det nye bildet.

MERKELIG DETALJ: Perrelli skryter over et nytt antrekk, men det er noe helt annet som får oppmerksomhet. Foto: Sara Johannessen Meek/NTB
MERKELIG DETALJ: Perrelli skryter over et nytt antrekk, men det er noe helt annet som får oppmerksomhet. Foto: Sara Johannessen Meek/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Charlotte Perrelli (48) er aller best kjent fra Eurovision Song Contest, og har ved to anledninger representert Sverige i konkurransen. I 1999 tok hun også seieren hjem til vårt naboland med låten «Take Me To Your Heaven».

Perrellis karriere har i høyeste grad vært som sanger, men de siste årene har hun holdt på med blogging og blitt influenser. Det medfører at hun oppdaterer Instagram flittig, og det er ikke alltid uten forvikling.

Nylig publiserte hun et bilde av seg selv kledd i en såkalt «kroppsstrømpe» og skrøt av plagget. Det er imidlertid noe helt annet enn antrekket som stjeler oppmerksomheten, skriver Svensk Dam.

DELER: Vi tok en prat med influenser Sophie Elise under feiringen av Petter Stordalen sitt nyåpnede hotell Sommerro. Video: Luna Lea. Reporter: Katrine Bjelke. Vis mer

- Hva har du mellom bena?

I skrivende stund er det et knapt døgn siden Perrelli delte det omtalte bildet på Instagram, og det har allerede høstet en rekke kommentarer.

Årsaken er hånden til 48-åringen som bidrar til en noe pikant illusjon.

Hensikten med bildet var å vise frem antrekket, og Perrelli skriver at hun synes det er helt fantastisk med kroppsstrømper, og at hun elsker den hun har på seg.

Observante følgere mener imidlertid det er noe rart med bildet.

«Hva har du mellom bena?» spør en følger etterfulgt av en latter-emoji.

En annen følger skriver: «Hvis man ser litt fort kan man se noe morsomt. Men så var det bare høyrehånden».

Det ser rett og slett ut til at flere av Perrellis følgere synes hånden hennes får det til å se ut som at en penis titter frem. Selv tar sangeren det med knusende ro og har svart på en av kommentarene.

«Ha ha!!!! Hjelp», skriver hun, etterfulgt av en latter-emoji og en ape-emoji.

«EX ON THE BEACH»: Shirin Antaki, kjent fra «Paradise Hotel», gjør en kjølig entré da hun kommer gående på stranda. Video: Discovery + / Kine Falch, Celina Morken. Reporter: Kine Falch, Celina Morken Vis mer

Ærlig med fansen

Perrelli deler som nevnt flittig på sin Instagram, et sosialt medium kjent for å fronte det perfekte liv. «Take Me To Your Heaven»-sangeren har imidlertid vært åpen om at livet hennes ikke alltid har vært like lett.

Ni år etter Eurovision-seieren deltok hun igjen i konkurransen - da gikk det imidlertid ikke like bra. Hun har i ettertid vært ærlig om at hun gikk på en psykisk smell samme år.

GIKK FEIL: Influenser Sophie Elise Isachsen var på plass på den røde løperen før åpningen av Petter Stordalens nye hotell, Sommerro, på Solli plass. Der delte hun sin verste hotellhistorie. Video: Luna Lea. Vis mer

- Jeg var så utbrent at kroppen begynte å si ifra, det skjedde merkelige ting. Jeg svimte av hos neglestylisten min, og når jeg våknet hadde hun ringt etter ambulanse, fortalte artisten den gangen ifølge Expressen.

LES OGSÅ: - Noe jeg har blokkert i mange år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer