Piercet datteren på ettårsdagen

North West fikk diamanter i ørene da hun fylte ett år.

KONTROVERSIELL GAVE: På datteren Norths ettårsdag søndag avslørte Kim Kardashian at hun har piercet datterens ører. Norths diamanter matchet mamma Kims gigantiske forlovelsesring.  Foto: Splash News/ All Over Press
KONTROVERSIELL GAVE: På datteren Norths ettårsdag søndag avslørte Kim Kardashian at hun har piercet datterens ører. Norths diamanter matchet mamma Kims gigantiske forlovelsesring. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag fylte North West ett år. Kjendisforeldrene Kim Kardashian (33) og Kanye West (37) valgte en svært spesiell gave til sin lille hjerteknuser.

Da paret viste seg i New York søndag hadde Kim lille «Nori» på armen og det glitret i ettåringens ører. Kardashian har gitt datteren hull i ørene for å markere bursdagen hennes og North hadde en stor diamant i hvert øre.

Noen foreldre velger å pierce sine små, men det er delte meninger om barn burde lide for skjønnheten i så ung alder og det regnes som kontroversielt. I Norge er det ikke vanlig, heller ikke i Kims armenske kultur.

Diamantene kom nok i tillegg til luksushuset foreldrene fikk designet til datteren og flere kostbare gaver.

Delte søtt familiebilde

PÅ SHOPPING: Mor og datter var på handletur i New York før de dro på barnemuseet i byen.  Foto: Splash News/ All Over Press
PÅ SHOPPING: Mor og datter var på handletur i New York før de dro på barnemuseet i byen. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Men smertene var nok over for lille North som var pyntet i en enkel hvit kjole der hun satt på mammas arm. Mens Kim viste formene i et trangt grønt skjørt og hvit tank top.Kim og Kanye tok med datteren på Childrens Museum of Manhattan for å feire hennes spesielle dag. Familien lekte sammen hele dagen og samme kveld delte 33-åringen et søtt bilde av Kanye og datteren som hadde sovnet sammen på sofaen.

- Dette er det livet handler om. Datteren vår fylte ett år i dag! Vi lekte så mye at de sovnet under kampen.

Søndag var også farsdag i USA og Kim hyllet ektemannen.

- Gratulerer med farsdagen til den beste pappaen i verden! Måten du elsker datteren vår og beskytter henne fyller meg med masse kjærlighet.

LES OGSÅ: Kim viste resultatet av ekstremslankingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer