Pierce Brosnan har sørget over kona i 22 år

22 år etter at han mistet kona Cassie til kreft, er Pierce Brosnan fremdeles preget.

DØDE AV KREFT: Cassandra og Pierce fikk sønnen Sean sammen. Han var fire år gammel da moren ble syk, og åtte år da hun døde. Foto: All Over Press
DØDE AV KREFT: Cassandra og Pierce fikk sønnen Sean sammen. Han var fire år gammel da moren ble syk, og åtte år da hun døde. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  I den danske filmen «Sommerbryllup i Italia» spiller Pierce Brosnan (59) en rik enkemann som forelsker seg i en kreftrammet kvinne (Trine Dyrholm). Og det var lett for ham å sette seg inn i hvordan det var å være samme med noen som var syk. Han har nemlig opplevd det samme selv.

- Slike ting lager et arr i hjertet ditt, og vil alltid være en del av deg. Å se noen du elsker få livet sitt spist opp, bit for bit, av denne grusomme sykdommen,  sier Brosnan til Daily Mail.

Hans første kone, Cassandra Harris, fikk eggstokk-kreft. Hun var syk i fire år før hun døde som 41-åring i 1991. Tilbake sto en knust Brosnan, og deres sønn Sean, som var åtte år gammel.

Cassandra og Pierce hadde vært sammen i 17 år, og Brosnan legger ikke skjul på at det var tøft å stå igjen alene. Men tre år senere fant han kjærligheten igjen, med journalisten Keely Shaye Smith. De giftet seg i 2001, og er fremdeles lykkelige.

- Jeg vet hva det vil si å være enkemann, og jeg vet hvordan det er å bli forelsket igjen, sier han i intervjuet med Daily Mail.

- Keely har alltid oppmuntret meg til å sørge over Cassie. Jeg tenker på Cassie hele tiden - Sean er jo også hennes sønn, og han er 29 år nå, sier Brosnan.

Regissøren av «Sommerbryllup i Italia», Susanne Bier, ante ingen ting om Brosnans tap da hun ba ham være med i filmen.

- Det var James Bond-fortiden hans jeg var interessert i, minnes hun til Daily Mail.


- Kanskje jeg ga rollen til Pierce fordi jeg ante en underliggende smerte i ham? Eller kanskje jeg tenkte at en kvinne som har vært igjennom en smertefull opplevelse fortjener en lykkelig slutt. Og det finnes jo ikke en lykkeligere slutt enn å falle for en mann som har spilt James Bond…

LES OGSÅ: Nektet å stille på Oscar-gallaen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer