Pias barndomshjem selges

Pias mamma og stefar skilte lag i fjor. Nå selges deres luksushus på Snarøya.

FESTER MED STIL: Jetsettprinsessen Pia Haraldsen er for tiden aktuell som programleder for "Frokostquiz" på TV 2. Her fra God Kveld Norge-festen på Latter i Oslo sist helg. Foto: Fotograf Tor Lindseth
FESTER MED STIL: Jetsettprinsessen Pia Haraldsen er for tiden aktuell som programleder for "Frokostquiz" på TV 2. Her fra God Kveld Norge-festen på Latter i Oslo sist helg. Foto: Fotograf Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Krise i ekteskapet!

SEHER.NO: Dronningens nevø, Karl Otto Haraldsen (47), og hans kone Jasmin Haraldsen (53) - også kjent som TV 2-programleder Pia Haraldsens foresatte gikk i fjor fra hverandre etter 20 år.

- Min tidligere stefar betaler ikke engang barnebidrag, slik at mamma må gå på sosialen for å få penger til mat. Det er rett og slett uverdig. Hun er et flott menneske som har tatt seg av oss barna i alle år, sa Pia Haraldsen til Se og Hør etter bruddet.

Nå er jetsettprinsessens barndomshjem på Snarøya i Oslo lagt ut for salg - se prospektet her.

TV-kjendisen bor fortsatt i den flotte villaen sammen med moren Jasmin og sine to lillebrødre.

Det 337 kvadratmeter store luksushuset har fire store soverom, to stuer med peis, badstue og en egen vinkjeller.

Boligen er tilknyttet en selveiet tomt på hele 1144 kvadratmeter og det er få minutter gange til sjøen hvor eiendommen disponerer egen båtplass.

Prisantydningen på huset er satt til hele ni millioner.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer