Pia Tjeltas samboer åpner opp om livet som tvillingpappa

- Det er det beste og det verste som har skjedd meg.

TVILLINFORELDRE: I desember 2015 ble Pia Tjelta og skuespiller Oddgeir Thune foreldre for første gang - til tvillingene Agnes og Jonathan. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TVILLINFORELDRE: I desember 2015 ble Pia Tjelta og skuespiller Oddgeir Thune foreldre for første gang - til tvillingene Agnes og Jonathan. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: 10. desember i fjor ble designer og skuespiller Pia Tjelta (38) og skuespiller Oddgeir Thune (37) foreldre til tvillingene Agnes og Jonathan. I spalten «På gang til sengs» som står på trykk i VG Helg forteller Thune at det å bli tvillingpappa både er fantastisk og svært krevende. På spørsmål om hvordan det har vært å bli pappa sier han:

- Ehm. Det er det beste og det verste som har skjedd meg.

Han utdyper: 

- Hvis begge to bestemmer seg for at noe er skikkelig galt, da opplever jeg også det som skikkelig galt. Og motsatt - når de smiler og ler er det helt topp. De er jo skapt for å nå inn i sjela de med lydene sine. Og det klarer de.

Tjelta og Thune ble kjærester på tampen av 2014, og da paret dukket opp på gudtjenseste i Slottskapellet i forbindelse med kronprinsesse Mette-Marits 42-årsdagsfeiring i august 2015 var det med to små babyer i Tjeltas mage. Det var Se og Hør som avslørte den gledelige nyheten.

VISTE FRAM MAGEN: Pia Tjelta og Oddgeir Thune dukket opp på gudtjenseste i Slottskapellet i forbindelse med kronprinsesse Mette-Marits 42-årsdagsfeiring i august 2015 - og Tjelta viste fram sin struttende babymage i egendesignet kjole. Også datteren Sofia bar mammas design. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VISTE FRAM MAGEN: Pia Tjelta og Oddgeir Thune dukket opp på gudtjenseste i Slottskapellet i forbindelse med kronprinsesse Mette-Marits 42-årsdagsfeiring i august 2015 - og Tjelta viste fram sin struttende babymage i egendesignet kjole. Også datteren Sofia bar mammas design. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Hun husker ikke at vi hadde møttes før

Til VG Helg forteller Thune at amors piler skjøt fart etter at de to møttes på fest i regi av felles kjente. På spørsmål om hvordan han klarte å kapre en av Norges hotteste skuespillere svarer han:

- Nei, du, det må du nesten spørre henne om. Jeg vet ikke, det får bli mellom oss. Det jeg kan si er at vi møttes på fest. Men jeg hadde møtt henne før - som hun ikke husker, men som jeg husker.

Pia Tjelta er fra før mamma til Sofia Tjelta (15), som hun har med eksen Kyrre Haugen Sydness (43). Hun var også samboer med skuespiller Mads Ousdal (45) i åtte år, før forholdet tok slutt høsten 2014.

LES OGSÅ: Vanessa Rudjord (40) er gravid