TO I MAGEN: Flotte Pia Tjelta strutter av lykke om dagen. Hun venter nemlig tvillinger. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
TO I MAGEN: Flotte Pia Tjelta strutter av lykke om dagen. Hun venter nemlig tvillinger. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Pia Tjelta venter tvillinger

Pia Tjelta har god grunn til å smile om dagen. Snart blir hun og samboeren Oddgeir Thune foreldre til to små.

SEOGHØR.NO: Det var under kronprinsesse Mette-Marits bursdagsfest på Slottet i august, at Se og Hør kunne avsløre at Pia Tjelta (38) var gravid.

SPILLER I LILLE EYOLF: Nationalteateret setter opp Lille Eyolf i høst. Kåre Conradi og Pia Tjelta spiller hovedrollene. Foto: NTB scanpix
SPILLER I LILLE EYOLF: Nationalteateret setter opp Lille Eyolf i høst. Kåre Conradi og Pia Tjelta spiller hovedrollene. Foto: NTB scanpix Vis mer
I SALG NÅ: Les mer om Pia Tjelta i Se og Hør.
I SALG NÅ: Les mer om Pia Tjelta i Se og Hør. Vis mer

Den populære skuespilleren struttet av lykke der hun ankom hånd i hånd med datteren Sophia (15) og hennes nye kjæreste, Oddgeir Thune (37).

– Jeg kan bekrefte at jeg er gravid, ja. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere mitt privatliv, har hun tidligere sagt til Se og Hør.

I dag kan Se og Hør fortelle at Pia ikke bare har én baby i magen – men to!

Saken fortsetter under bildet.


Etter at Tjelta fant lykken med skuespiller-kollega Thune, har det gått fort i svingene. Paret møttes gjennom felles venner rett før jul. Og de tilbragte påsken sammen i Los Angeles. Der booket de inn på luksushotellet Chateau Marmont.

Nå etter kun 10 måneder som kjærester, venter altså paret tvillinger. Terminen skal være ved årsskiftet.

Se og Hør har vært i kontakt med Pia Tjelta, som ikke ønsker å kommentere den gledelige nyheten, men i en pressemelding fra Nationaltheatret sier hun:

«Jeg gleder meg over å spille i Lille Eyolf. Og jeg er selvfølgelig veldig lykkelig over å skulle bli mamma igjen».

Les mer om Pia Tjelta i Se og Hør, som er i salg nå.

LES OGSÅ: Pia Tjelta er gravid

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.