Pia Tjelta avslører tvillingenes kjønn og navn

Skuespilleren ble mamma seks uker før termin.

FIKK EN AV HVER: For litt over en uke siden ble skuespillerparet Pia Tjelta og Oddgeir Thue foreldre til en liten gutt og jente. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FIKK EN AV HVER: For litt over en uke siden ble skuespillerparet Pia Tjelta og Oddgeir Thue foreldre til en liten gutt og jente. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Torsdag 10. desember kom den gledelige nyheten om at Pia Tjelta (38) og kjæresten Oddgeir Thue hadde blitt foreldre sammen for første gang.

Det var skuespilleren selv avslørte at tvillingene var kommet til verden ved å dele et søtt bilde av de nyfødte på Instagram.

I en Facebook-post forteller Tjelta fredag at barna, som ble født seks uker for tidlig, har fått navnene Agnes og Jonatan, samtidig som hun takker venner og familie for fantastisk hjelp både før, under og etter fødselen, melder VG.

«Til alle dere som har ringt meldt, sendt røyksignaler, flaskepost, fax og Facebook, som ikke har fått svar og som heller aldri kommer til å få svar. Tusen takk!! Dere er vidunderlige, og jeg er evig takknemlig over å kjenne så mange fine folk!» starter hun innlegget med.

Saken fortsetter under bildet.

PROFILERT PAR: Både Pia Tjelta, her i en scene fra «Lille Eyolf» sammen med Kåre Conradi høsten 2014, og Oddgeir Thune (t.h) er skuespillere. Thune er i disse dager ansatt på Det Norske Teatret, der han spiller i stykket «Verdenskrigen - natt i verda» til våren.  Foto: NTB Scanpix
PROFILERT PAR: Både Pia Tjelta, her i en scene fra «Lille Eyolf» sammen med Kåre Conradi høsten 2014, og Oddgeir Thune (t.h) er skuespillere. Thune er i disse dager ansatt på Det Norske Teatret, der han spiller i stykket «Verdenskrigen - natt i verda» til våren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Deretter retter hun en takk til «magiske feer» som vasket huset, fylte opp kjøleskapet og gjorde det klart til familien kom hjem fra sykehuset - hvor hun fikk strålende oppfølging.

«Alle dere på nyfødtintensivavdelingen, dere nydelige jordmødre og leger på fødeavdelingen, tusen takk for at dere tok så godt vare på oss og for at dere passet på lille Agnes og Jonathan med hele deres hjerte. Jeg må gråte (jada, er lettgrått) bare av å tenke på dere», fortsetter hun.

Pias skuespillerkjæreste Oddgeir, kjent fra blant annet «Okkupert», blir også hyllet i meldingen.

«Jeg beundrer deg for evig for den pappaen du er,» skryter Pia Tjelta, ifølge VG.

Avslørte graviditeten på fest

Det var Se og Hør som i august avslørte at Tjelta og Thune ventet barn.

- Jeg kan bekrefte at jeg er gravid, ja. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere mitt privatliv, uttalte Pia Tjelta til Se og Hør den gang.

Et par måneder senere meldte Se og Hør at paret, som begge er skuespillere, faktisk ventet tvillinger. Da ble termin anslått til årsskiftet 2015/2016.

Graviditeten ble først kjent da kom Tjelta sammen med Thune og datteren sin Sophia (15) på kronprinsesse Mette-Marits (42) bursdagsfest i august. Da var «Neste sommer»-stjernens babymage godt synlig.

Pia og Oddgeir Thune skal ha funnet tonen ved juletider i 2014.

Den nybakte tvillingmoren har også datteren Sophia fra forholdet med skuespiller Kyrre Haugen Sydness (42).

LES OGSÅ: - Julefeiringen har endret seg etter at Billie kom til verden