BEUNDRER MADS: Pia Tjelta innrømmer at samboer Mads Ousdal er en av dem hun beundrer mest.
BEUNDRER MADS: Pia Tjelta innrømmer at samboer Mads Ousdal er en av dem hun beundrer mest. Vis mer

Pia snakker ut om nett-hetsen

Pia Tjelta liker ikke å lese om seg selv på nettet.

SEHER.NO: Skuespiller Pia Tjelta (30) er vant til at folk betrakter henne som en person med god selvtillit. Men i et ferskt intervju med motebladet Elle innrømmer hun at det hele egentlig handler om å "lære seg å bære sin egen angst".

For selv om skuespillerinnen alltid har vært "hu gøyale" og utadvendte med mye humor og selvironi, har også hun sine triste øyeblikk.

Og da hjelper det ikke akkurat at folk skriver dritt på nettet, selv om hun har lært seg å se bort fra det.

- Da Facebook-feberen raste, gikk jeg på en skikkelig smell og la ut en profil av ren nysgjerrighet. Det var litt gøy i starten, men så ramlet det inn meldinger som ikke var så hyggelige. Av typen "hvem faen tror du at du er?" og "jeg spyr hvis jeg ser trynet til Pia Tjelta en gang til". Jeg sletta profilen min ganske kjapt, sier Pia til Elle.

Ifølge skuespillerinnen kan folk mene hva de vil, men hun innrømmer likevel at det ikke alltid er like hyggelig å lese det som står om seg selv.

- Jeg har hverken selvtillit eller nerver til å lese alt som skrives eller sies om meg - spesielt på nettet. Hvis man skal forholde seg til slikt ender man opp som psykiatrisk pasient. Jeg er veldig dårlig på å ikke bli likt, men det viktigste er at de som kjenner meg vet hvem jeg er, sier hun.

Og en av dem som virkelig vet hvem hun er, er samboer og kjæreste Mads Ousdal, som hun traff under innspillingen av andre sesong av "Kodenavn Hunter".

Ifølge Pia er Mads en av dem hun beundrer mest.

- Han var den siste jeg hadde trodd at jeg kunne bli sammen med. I begynnelsen var vi bare kolleger, men han tok meg med storm og har gjort det hver dag siden. Han er jo litt "hemmelig", og jeg beundrer han så sinnsykt mye, sier hun.

Paret har to barn "sammen", Pias datter Sofia (7) og Mads` datter Elsa (4), og selv om hun er altfor opptatt akkurat nå, ønsker Pia seg flere barn.

- Jeg vil gjerne ha flere barn. Absolutt. Men det haster ikke, sier hun til Elle.

På bladets forside og inne i bladet er det en rekke lettkledde bilder av Pia Tjelta.

- Man får jo et avslappet forhold til kroppen i dette yrket. Jeg har jobba i friteatergruppe, og da måtte jeg bare legge sjenansen på hylla, sier Pia Tjelta.

LES OGSÅ: - Redd mamma ikke skulle komme hjem