Pia gjør TV-comeback

Pia Haraldsen blir programleder i reiseprogram.

SEER-MAGNET: Produksjonsselskapet GLEFS håper at Haraldsen skal trekke seere til programmet som skal bli sendt på diverse lokale TV-stasjoner. Foto: Stella Pictures
SEER-MAGNET: Produksjonsselskapet GLEFS håper at Haraldsen skal trekke seere til programmet som skal bli sendt på diverse lokale TV-stasjoner. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Produksjonsselskapet GLEFS har i seks år produsert reiseprogrammet «FRI» for diverse lokale TV-stasjoner. Nå har selskapet hentet inn Pia Haraldsen (29) til å bli programleder for den nye satsningen «Luksus-FRI».

- Reise er min store lidenskap ved siden av mote, derfor er det gøy å være med i et slikt program, sier Haraldsen til VG.

Hun skal lede seks programmer som vil bli sendt på TV Østfold, TV Vestfold, TV8 Buskerud, TV8 Follo, TV8 Asker og Bærum, TV8 Sunnmøre, TV8 Romerike,  TKTV, TV Telemark, og på nettsidene til Drammens Tidende.

- Vi liker det Pia Har gjort tidligere. Man trenger eksperter til å lede et reiseprogram, og det er Pia. Hun har skrevet reisebok og er mye ute og reiser. Dessuten gjør hun seg godt på skjermen, forteller prosjektleder i GLEFS, Silje Larsdotter Hådi til avisen.

Sist Pia var på TV, var i sjekkeprogrammet «Pia og Jasmin» på TV3.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Bryr seg ikke om mote-kritikken