POPULÆR: Pia var en selvskreven gjest i dåpen til prinsesse Ingrid Alexandra.  Foto: SCANPIX
POPULÆR: Pia var en selvskreven gjest i dåpen til prinsesse Ingrid Alexandra. Foto: SCANPIXVis mer

Pia følte seg misforstått

Partyprinsessa som ble politisk redaktør.

Ny tid!


SEHER.NO:  Pia Haraldsen (25) var tidligere en selvskreven gjest i de kongelige selskapene, og trippet opp og ned den røde løperen på utallige premierer. Nå har hun lagt tiden som partyprinsesse på hylla og nyter tilværelsen i sitt nye hjem på Snarøya i Bærum. 


- Det føltes bra å flytte ut hit igjen. Jeg liker byen og det urbane, men når jeg jobber så mye som jeg gjør, må jeg kunne puste ut og slappe skikkelig av når jeg kommer hjem. Det følte jeg aldri at jeg kunne da jeg bodde i Oslo sentrum, sier Pia i et intervju med Magasinet.


Etter å ha jobbet som programleder for de ikke helt store TV-programmene "Shopaholic" og "Kjendisjakten" gjør hun nå stor suksess som politisk redaktør i "Rikets Røst ".


Har du følt deg misforstått?


- Ja, det er vel noen som har oppfattet meg som en bortskjemt drittunge. Det har jeg aldri vært. Jeg har aldri fått noe servert. Den suksessen jeg har hatt, har jeg klart å skape selv, sier hun ærlig til avisen.


Videre forteller hun at det er media som har vært med på å skape det bildet mange folk har fått av henne, men hva andre mener om henne bryr hun seg ikke lenger så mye om.


På spørsmål om hun har følt seg latterliggjort svarer hun:


- Nei.. Ikke akkurat det, men i en periode var det lett å tulle med mitt navn. Nå føler jeg at den perioden er passé.