Pia er drømmegjesten

Pia Tjelta en av norske partyfikseres drømmekvinner.

POPULÆR GJEST: Pia Tjelta er en av drømmegjestene til norske festfiksere. Her er hun på vei inn til filmball. Foto: SCANPIX
POPULÆR GJEST: Pia Tjelta er en av drømmegjestene til norske festfiksere. Her er hun på vei inn til filmball. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Kampen blant norske festarrangører i VIP-klassen er knallhard om å sikre seg de mest trendy stjernene.

"Hombres"-skuespilleren  Tjelta (29) får postkassen full av invitasjoner til alt fra premierer til eksklusive kjendisfester - selv om hun takker nei til det meste.

- Jeg får kanskje fire invitasjoner i uka. Til alle slags show, komipriser, filmer og ditt og datt, sier hun til Dagbladet.

Andre kjendiser som partyfikserne er villig til å strekke seg langt etter er blant annet Celina Middelfart, Vendela Kirsebom, John Carew og Kjell Inge Røkke.

Invitasjoner levert i Gucci-esker og festbudsjetter i opptil 10-millioners klassen er blant lokkemidlene festarrangørene ifølge avisa bruker, for å få flest mulig A-kjendiser til å komme.

Men de lukseriøse invitasjonene biter ikke ofte på Tjelta.

- Jeg sier ja til det som virker gøy. Men jeg sitter jo mest hjemme i joggebuksa og kaster 88 prosent av invitasjonene jeg får, sier hun til Dagbladet.

LES OGSÅ: Frykter naken-bilder på nett

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer