Pia blir "Rikets Røst"

Frøken Haraldsen fortsetter i TV2 - sammen med Otto Jespersen.

DOBBELT OPP ER TOPP: Pia Haraldsen blir stuntreporter i "Rikets Røst". Hun kommer også til å fortsette jobben som "Frokostquiz"-programleder Foto: Se og Hør, Anders Martinsen
DOBBELT OPP ER TOPP: Pia Haraldsen blir stuntreporter i "Rikets Røst". Hun kommer også til å fortsette jobben som "Frokostquiz"-programleder Foto: Se og Hør, Anders Martinsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Jetset-prinsessen Pia Haraldsen (25) har den siste tiden vært programleder for "Frokostquiz" på TV 2. Nå er hun klar for nye utfordringer! Se og Hør vet at den populære TV-skjønnheten har fått seg jobb som stuntreporter i humorprogrammet "Rikets Røst", hvor rikskomikeren Otto Jespersen (52) er programleder. Det populære underholdningsprogrammet starter igjen i februar men redaksjonen vil ikke kommentere om Pia er med da.

- Jeg kan ikke kommentere sammensetningen av staben i vårens sesong av Rikets Røst, , sier pressetalsmann i TV 2, Jørund Unneland.Haraldsen kommer til å fortsette som vertinne på "Frokostquiz", hvor hun har kontrakt frem til sommeren.SE HER: Pia ferdig med kongefamilien- Denne saken ønsker jeg ikke å kommentere, sier Pia til Seher.no.Den profilerte TV-kjendisen har tidligere uttalt at hun drømmer om en programlederjobb.- Jeg skulle gjerne vært programleder for "God kveld, Norge". Men Dorthe er jo strålende i den jobben, så vi får se. Skulle hun bli lei, blir jeg gjerne den nye Dorthe Skappel, sa Pia til Dagbladet for en tid tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer