ELSKET OG HATET: Phil Collins har har stor suksess som musiker, men har likevel enkelte ganger måttet tåle hard kritikk. Foto: All Over Press
ELSKET OG HATET: Phil Collins har har stor suksess som musiker, men har likevel enkelte ganger måttet tåle hard kritikk. Foto: All Over Press Vis mer

Phil Collins legger opp etter helseplager

- Jeg tror ikke noen kommer til å savne meg.

Publisert
SEHER.NO: Årevis med rock n' roll har gjort sitt med Phil Collins (60), som nå ifølge People har bestemt seg for å legge musikken på hylla.

Den britiske artisten - som er mest kjent fra bandet Genesis - har slitt med en skade i ryggraden, nerveskader i hendene og stjernen har også fått nedsatt hørsel som følge av livet i bransjen.

Collins har vunnet syv Grammy-priser, vunnet Oscar for filmmusikken sin og har fått sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame. Men han hevder likevel at han ikke kommer til å bli savnet.

- Jeg tilhører ikke den her verdenen og jeg tror ikke noen kommer til å savne meg. Jeg er mye lykkeligere hvis jeg bare skriver meg helt ut av manuset, sier stjernen ifølge nettstedet til FHM Magazine.


Collins har til tross for suksessen også måttet tåle mye kritikk gjennom sin karriere. Og 60-åringen sier han skjønner at folk har hatet han.

- Beklager at det ble en suksess. Det var ikke meningen. Og det er knapt overraskende at folk begynte å hate meg, sier han ifølge People.

Collins er kanskje mest kjent for hitlåter som «Another Day in Paradise», «Against All Odds», «In The Air Tonight» og balladen «You'll Be in My Heart» fra Disney-filmen «Tarzan».

Bli fan av Seher.no på Facebook herSjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå vil hun pensjonere seg 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer