Phelps klar for Hollywood

Nå legger Michael Phelps også Hollywood for sine svømmeføtter!

FOLKEHELT: Michael Phelps har fått en varm velkomst i hjemlandet USA etter imponerende prestasjoner under OL i Beijing. Nå vil også Hollywood ha en bit av ham. Foto: SCANPIX
FOLKEHELT: Michael Phelps har fått en varm velkomst i hjemlandet USA etter imponerende prestasjoner under OL i Beijing. Nå vil også Hollywood ha en bit av ham. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Med 8 gullmedaljer fra OL i Beijing og 14 OL-medaljer totalt i pokalskapet har svømmeesset Michael Phelps (23) blitt en levende legende.

Nå legger han også Hollywood for sine svømmeføtter!

Ifølge nettstedet Popcrunch vil ryktene ha det til at den amerikanske 23-åringen blir å se på scenen sammen med Britney Spears (27) når MTV Video Music Awards går av stabelen 7. september. Kilder hevder nemlig at den litt pussige duoen skal dele ut en pris sammen under årets VMA.

- Hun håper å dele scenen med Michael Phelps, sier kilden om Britney Spears.

Men den populære svømmeren har allerede planlagt flere TV-opptredener i hjemlandet. Blant annet skal han lede sesongpremieren på humorprogrammet Saturday Night Live 13. september og være gjest hos talkshow-kongen Jay Leno mandag.

Og som om ikke det var nok har Phelps signert en lukrativ bokavtale for sin selvbiografi, som har fått tittelen "Built to Succeed".

- Mobbingen og motgangen har gjort ham sterkere og fått ham til å jobbe hardere, sier Michaels mamma Debbie til Us Weekly.

- Michael klarte kanskje ikke å konsentrere seg på skolen, men jeg så lidenskapen han hadde for svømmingen i en veldig ung alder. Han kunne være på svømmetrening i flere timer. Det var et flott utløp for ham, sier mamma Phelps.

LES OGSÅ: Disse damene knuser Phelps

Har du tips om kjendisene? Tips oss på [email protected]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer