Phelps er verdens største kjendis

Ingen over, ingen ved siden av - Michael Phelps er for øyeblikket verdens mest kjente.

JUBLER: Michael Phelps kan slippe jubelen løs etter sitt syvende gull i OL. Foto: AP
JUBLER: Michael Phelps kan slippe jubelen løs etter sitt syvende gull i OL. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildene nederst i saken!SEHER.NO: Ingen over, ingen ved siden av. Åtte gull i løpet av 7 dager i Beijing har gjort amerikaneren Michael Phelps (23) til tidenes mestvinnende i OL noensinne. - Dette er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, og alt jeg noensinne har drømt om. Jeg har hatt den beste uka i hele mitt liv, sa Phelps til NBC da det åttende gullet var sikret. Phelps - som tidligere i år ble kåret til verdens femte mest sexy mann - er enormt populær, både i USA og resten av verden, og ifølge accesshollywood.com er Michael Phelps nå også verdens største kjendis. Nettsiden skriver at Phelps for eksempel er mer populær enn Justin Timberlake og Miley Cyrus på nettsamfunnet Facebook. Phelps har nemlig over 644.000 fans til sammen på Facebook. Til sammenligning har Justin Timberlake 404.000 fans, mens superstjernen David Beckham kun har litt over 60.000 fans... Åtte gull og syv verdensrekorder i Beijing. 14 gull i løpet av to OL. Man kan ikke gjøre annet enn å ta av seg hatten for denne svømmeren - som bare er 23 år gammel! Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] LES OGSÅ: Her er verdens heteste menn

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer