Pharrell Williams har fått trillinger

Artisten og kona har nå hele fire barn. 

NYBAKTE FORELDRE: Pharrell Williams og kona Helen har blitt foreldrene til hele tre barn. Fra før har de sønnen Rocket. Foto: NTB scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Pharrell Williams og kona Helen har blitt foreldrene til hele tre barn. Fra før har de sønnen Rocket. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den anerkjente rapperen, sangeren, produsenten og modellen Pharrell Williams (43) har hatt en stor karriere.

Foruten å ha produsert låter for artister som Britney Spears og Nelly, har han hatt en stor solokarriere. Dette gjelder både som vokalist i gruppa N*E*R*D og alene, der suksessingelen «Happy» kan nevnes som en av hans største bragder. På CVen kan Williams skilte med hele ti prestisjetunge Grammy-priser.

Lykken smiler også for artisten på privaten. Han er gift med modellen og designeren Helen Lasichanh (36). De var sammen i flere år før de ble ektefeller i 2013. Deres førstefødte, sønnen Rocket Williams (8), kom til verden allerede i 2008.

Nå har sønnen deres fått hele tre nye søsken - på en gang. Paret har nemlig fått trillinger.

MODELL: Pharrell Williams er kjent som en moteløve, og i desember debuterte han som modell for Chanel i Paris. Foto: NTB scanpix
MODELL: Pharrell Williams er kjent som en moteløve, og i desember debuterte han som modell for Chanel i Paris. Foto: NTB scanpix Vis mer

Vil ikke avsløre kjønn

Det er Vanity Fair som først omtaler nyheten. Overfor magasinet forteller en representant for Williams at trillingene kom til verden tidligere i januar. Det er ikke kjent hva barna skal hete eller hvilke kjønn de er.

Om paret velger å gi barna navn på samme grunnlag som storebroren deres, vil de nok ha mye betydning. Williams har tidligere forklart at navnet Rocket ble inspirert av hvordan indianerne navngir barna sine.

- De gir barna sine navn etter kraften i et dyr eller et element. Vi kalte ham opp etter en menneskeskapt maskin som skal gå oppover, sa han til «Oprah» i 2014.

Magasinet får imidlertid opplyst at alt står bra til med både mor og barn etter fødselen. Det var først i september at det ble kjent at paret ventet barn, da People fikk bekreftet at Lasichanh var gravid.

At det var hele tre barn som skulle komme til liv, ble imidlertid ikke kjent før fødselen ble annonsert tirsdag.

Ifølge Daily Mail har Williams tidligere omtalt kona som «rå», og mener at «hver kveld er som en overnatting».

STOREBROR: Parets første sønn Rocket har nå blitt storebror til hele tre nye småsøsken. Her er han og Helen Lasichanh fotografert sammen i 2014. Foto: NTB scanpix
STOREBROR: Parets første sønn Rocket har nå blitt storebror til hele tre nye småsøsken. Her er han og Helen Lasichanh fotografert sammen i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forvirret barna

No Doubt-sanger Gwen Stefani hadde under Grammy-utdelingen i 2015 vært gift med Gavin Rossdale i 12 år. De to gikk hver til sitt i fjor.

På den røde løperen innrømmet likevel Stefani at hennes to eldste sønner, Kingston og Zuma, trodde hun var sammen med en helt annet. De lurte nemlig på om hun var kjæreste med Pharrell Williams.

- De er så store fan av ham, så jeg fortalte dem at jeg kjenner ham og viste dem bilder på nettet. Så spurte de plutselig: «Vent litt, er han kjæresten din?» Og jeg bare: Nei, sa hun.

Men det er ikke bare hennes egne sønner som er glade for det nære forholdet hun har til Pharrell. Rocket (8) er svært fasinert av Stefanis musikk.

- Det er interessant, for Pharrells sønn har akkurat oppdaget min musikk og elsker den. Han driver for tiden på å høre gjennom alle mine gamle låter, sa Stefani da.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer