SLITEN: - Hvis jeg en dag ser meg i speilet og ikke holder ut, så kommer jeg nok til å gjøre det, sier Michelle Pfeiffer om det å legge seg under kniven. Foto: All Over Press
SLITEN: - Hvis jeg en dag ser meg i speilet og ikke holder ut, så kommer jeg nok til å gjøre det, sier Michelle Pfeiffer om det å legge seg under kniven. Foto: All Over PressVis mer

Pfeiffer vil under kniven

"Dangerous Minds"-baben legger ikke skjul på at hun kjemper mot tidens tann.

SEHER.NO: Det er ikke lett å eldes i Hollywood.

Nå forteller 48 år gamle Michelle Pfeiffer at hun i likhet med kollega George Clooney (45) planlegger å legge seg under kniven - men først når hun har tapt kampen mot tyngdekraften.

"Love Field"-stjernen er nemlig overbevist om at hun klarer å kjempe mot tidens tann et par år til.

- Jeg har ingenting i mot det, og jeg tror det er mye press på eldrende kvinner om dagen. Hvis jeg en dag ser meg i speilet og ikke holder ut, så kommer jeg nok til å gjøre det, forteller hun åpenhjertig til Female First.

Alder ingen hindring! Hvilken Hollywood-skjønnhet liker du best?

Pfeiffer får imidlertid fortsatt komplimenter for sitt flotte naturlige utseende.

- Nylig kommenterte en kvinne brystene mine. Hun sa at jeg fikk henne til å føle seg sexy med små bryster, og det fikk meg til å føle meg bra. Jeg gikk videre og tenkte "Wow, jeg er heit!".

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.