Fra premierefesten til "Vendela + Petter" 20. august 2107 Vis mer

Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard:

Petters mamma: - Vendela er en skjønn person

- For meg er det bare en drøm, sier Wenche Pilgaard Mark om sønnens nye kjæreste.

(Seoghør.no): Petter Pilgaard (37) la ikke skjul på sine sterke følelser for Vendela Kirsebom (50), da Seoghør.no søndag møtte paret på premierefesten til deres nye realityserie «Vendela + Petter».

Men en som er like stolt over Petters nye kjæreste, er hans mamma Wenche Pilgaard Mark (64).

- For meg er det bare en drøm. Jeg har sagt i alle år: «Tenk om det kunne falle en stjerne ned fra himmelen, som han ikke kunne klare slippe».

GOD STEMNING: Vendela og Petter koste seg på premierefest sammen med blant andre Leif Einar Lothe - også kjent som «Lothepus» og hans samboer Randi Sørum. Foto: Espen Solli
GOD STEMNING: Vendela og Petter koste seg på premierefest sammen med blant andre Leif Einar Lothe - også kjent som «Lothepus» og hans samboer Randi Sørum. Foto: Espen Solli Vis mer

- Men at det skulle være en så skjønn person som Vendela, det var det ingen som kunne drømme om.

Wenche sier hun ikke ser på aldersforskjellen mellom de to tidligere «Farmen kjendis»-deltakerne som noe problem.

- Det tenker jeg overhodet ikke på. Hvis du ser på henne, kunne hun vært 35. Det er det slankeste livet jeg har tatt rundt, når jeg holde rundt henne, sier hun med et smil.

Helt siden Se og Hør i februar avslørte at TV-profilen Petter Pilgaard og supermodellen Vendela Kirsebom hadde funnet tonen, har de vært et av Norges mest omtalte kjendispar.

Paret legger ikke skjul på at de stortrives i hverandres selskap, men har ingen planer om å følge i fotsporene til «Farmen kjendis»-kollega Linni Meister (31), som nylig forlovet seg med kjæresten Niklas Tangen Klein (20).

- Det er veldig hyggelig når to møter hverandre og har lyst til å tilbringe livet sammen. Men vi har vært sammen så kort tid. Jeg får heller la meg inspirere og se hva som skjer, sier Petter med et smil.

RING I SNUSBOKS: Linni Meister ble overrasket med forlovelsesring under ferien på Ibiza. Kjæresten Niklas Tangen Klein gikk ned på kne med ringen gjemt i snusboksen. Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

Ønsker ikke barn

Vendela har heller ingen planer om å følge i fotsporene til Janet Jackson, som tidligere i år ble mamma i en alder av 50 år.

- Jeg har to barn som jeg er veldig fornøyd med og har ikke lyst på flere barn.

- Vi tok den praten før vi gikk ut med at vi hadde blitt et par, sier Vendela.

- Jeg har heller ikke lyst på barn, så derfor har vi det så behagelig sammen, legger Petter til.

I april kunne Se og Hør avsløre at «Farmen Kjendis»-deltakerne Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom hadde reist sammen til den spanske ferieøya Mallorca.

PÅ FERIE: Se og Hør møtte «Farmen Kjendis»-duoen under oppholdet på den spanske øya. Video: Se og Hør Vis mer

Der stilte de også opp på fotoshoot for Se og Hør.

Bildene i Se og Hør ble tatt i en 50-millioners villa i Palma på Mallorca.

Men da den tyske eieren av huset tok imot kjendis-paret og Se og Hør, kom han med en advarsel som fikk Vendela og Petter til å måpe:

- Dere kan bruke bassenget og huset som dere vil. Men det er FORBUDT med nakenhet og noen form for innspilling av «voksenfilm» i mitt hus, sa han meget bestemt.

Petter Pilgaard og Vendela har begge sjarmert norske TV-seere med sin positive væremåte i TV 2s realitykonkurranse «Farmen Kjendis».

BESTIKKELSER: Leif Einar «Lothepus» Lothe hadde ingen planer om å dra tomhendt inn på «Farmen kjendis». I de to første episodene av «Fjorden Cowboys» får seerne et innblikk i timene opp mot ankomsten på gården. Video: Flimmer Film / TV 2 Vis mer

Tok iskald utfordring

Petter, som først ble kjent da han vant TV3s realityserie «Paradise Hotel» i 2009 er heller ikke redd for å ta en utfordring.

Han nølte derfor heller ikke med å si ja, da Se og Hør tidligere i år utfordret ham til å debutere som isbader.

MANNDOMSPRØVE: På oppfordring fra Se og Hør, gjorde «Farmen-kjendis»-deltaker Petter Pilgaard noe han aldri har gjort før. Etterpå kom han med en klar beskjed til kompis og meddeltaker «Lothepus». Video: Anders Ellingsen / Se og Hør Vis mer

Isbadet skjedde utenfor Henie-Onstad kunstsenter i Bærum.

- Jeg har gjort mye rart, men dette var en skikkelig manndomsprøve. Det var så kaldt at alt i kroppen skrudde seg av, sa Petter med et smil til Seohør.no.

LES OGSÅ: - Ønsker oss ikke felles barn