«Petter Uteligger»-profilen er død

Kjell Gunnar er gått bort.

GIKK BORT: Kjell Gunnar, kjent fra «Petter Uteligger», er død. Foto: Anders Grønneberg
GIKK BORT: Kjell Gunnar, kjent fra «Petter Uteligger», er død. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Ansiktet til Kjell Gunnar lyser opp av glede i det hans store drøm går i oppfyllelse. Syv løver ligger å kuler’n i sitt naturlige habitat, bare få meter unna oss», skriver Petter Nyquist (43) på Instagram fredag.

Det er i samme innlegg han deler den triste nyheten om at Kjell Gunnar Holtnes, kjent fra «Petter Uteligger» er gått bort.

Se og Hør har vært i kontakt med Petter Nyquist, som ikke ønsker å si noe mer utover Instagram-innlegget.

- Tryggheten selv

Petter skriver på Instagram at han ble kjent med Kjell Gunnar i et P-hus.

«Det er rett før julaften 2014, selv er jeg sliten, redd og alene, så jeg oppsøker Vulkan P-hus i håp om å treffe Kjell Gunnar. Der sitter vi sammen på den kalde asfalten midt på natta. Han deler gledelig dagens fangst; Sørlandschips, sursild, øl og Søppeldynga. På tross av omstendighetene storkoser vi oss i hverandres selskap. Dette møtet ble starten på et langvarig vennskap», skriver Petter videre.

Han beskriver videre Kjell Gunnar som «tryggheten selv på gata».

«En behagelig, omsorgsfull, og blid fyr. Strukturert og organisert på tross av et kaotisk liv. Selv når vi skulle på reise eller da han fikk sin egen bolig var det full orden. Sjølveste Fenriken ville vært stolt, med tellekanter på klærne i skapet».

Duoen opplevde svært mye i løpet av sin tid sammen.

«Takk for minnerike stunder i P-husene, safari, Alternativ Jul, røykehjørnet på sykehuset, overnattingene på Fredheim eller i leiligheten du til slutt fikk i Oslo. Takk for alt du delte, enten om det var kodene fra parkeringhusene som du kunne utenatt, dine erfaringer eller gode bamseklemmer. Takk for at du brydde deg, oppfordret meg jevnlig til stresse ned og lot meg slappe av hjemme hos deg».

«Jeg sier som vi alltid sa til hverandre da vi skilte lag; 'Takk for hyggelig selskap kompis'», fortsetter han.

Petter Nyquist har også delt flere bilder av minnene med Kjell Gunnar.

LES OGSÅ: I sorg: - Vi vil savne deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer