Petter Uteligger:

«Petter Uteligger»-par røpet babynyhet

Lily og Lasse blir foreldre for første gang.

FØRSTE GANG PÅ RØD LØPER: Deltakerne fra «Petter Uteligger - fra gata til Nordkapp» er med på Gullruten i kveld. Lily og Lasse (ytterst til høyre) røpet av de venter barn. Foto: Andreas Fadum
FØRSTE GANG PÅ RØD LØPER: Deltakerne fra «Petter Uteligger - fra gata til Nordkapp» er med på Gullruten i kveld. Lily og Lasse (ytterst til høyre) røpet av de venter barn. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GRIEGHALLEN: Lasse (34) og Lili (32) traff hverandre under innspillingen av realityserien «Petter Uteligger - fra gata til Nordkapp», der tv-profil Petter Nyquist tok med seg åtte rusmisbrukere på tur.

Paret, som ble kjærester underveis, var invitert til den røde løperen foran kveldens Gullruten-utdeling i Bergen, Der Lily dukket opp med en stor kul på magen.

- Ja, vi skal bli foreldre for første gang. Det er veldig hyggelig, forteller Lasse.

Får en jente

Lily, som har termin 2. august, forteller at paret skal få en jente.

- Vi har ikke tenkt på noe navn ennå, men vi diskuterer et par, sier Lasse, som ikke legger skjul på livet er snudd på hodet etter realitydeltakelsen.

- Begge to er blitt nyktere, og jeg har fått drømmejobben som tømrer. Jeg og Lily har flyttet sammen i ny leilighet, og lever livet. Hadde det ikke vært for Lily, familien og jobben, så hadde jeg antakeligvis havnet utfor igjen.

Både Lily og Lasse synes det har vært rart å kjenne på oppmerksomheten fra publikum etter tv-deltakelsen.

IRRITER: Leif Einar «Lothepus« Lothe irriterer seg over samboeren og venninnens «jålerier». Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

- Det er ikke stress, bare veldig rart, sier Lasse.

Lily skyter inn:

- Men å være på rød løper er en veldig annerledes opplevelse. Masse folk og lyd! Nå satser vi på at vi vinner en pris.

«Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp» er nominert til hele tre priser under årets utdeling.

QUIZ: «Jegertvillingene» Kristine og Johanne Thybo Hansen fikk en utfordring i forkant av Gullruten. Førstnevnte viste også fram kjæresten på den røde løperen. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

Dukket opp med ny kjæreste

En annen som dukket opp på den røde løperen i kveld var Leo Ajkic, som i kveld kan stikke av med pris for dokumentarserien «Flukt». Serien er nominert to ganger, både i kategorien «Beste dokumentarserie» og «Beste mannlige programleder».

Ajkic kom imidlertid ikke alene på den røde løperen. Med seg hadde TV-profilen nemlig sin nye kjæreste - uten å ville røpe noen detaljer rundt forholdet.

- Jeg er kjæresten, sier hans utkårede til Dagbladet, før paret beveger seg videre på den røde løperen.

NRK-stjernen Anne Lindmo er også blant de mange oppmøtte i kveld. Hun kunne blant annet avsløre til Dagbladet at hun hadde fått god hjelp med antrekket.

- Det er Susanne Hoftun i NRK som har stått bak den. Den er veldig fin, synes jeg, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer