«Petter Uteligger» ble pappa for andre gang

TV-profil Petter Nyquist delte den hyggelige nyheten på Instagram.

STOLTE FORELDRE: Fredag avslørte Petter Nyquist at han og samboer Mari har fått en sønn.  Foto: Andreas Fadum
STOLTE FORELDRE: Fredag avslørte Petter Nyquist at han og samboer Mari har fått en sønn. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Petter Nyquist (38) har gjort enorm suksess i TV 2-programmet «Petter uteligger», der han bodde på gata i Oslo i 52 dager.

Nå har Nyquist også grunn til å juble på hjemmebane. På Instagram bekrefter han nemlig at han har fått sitt andre barn med samboeren Mari Jagmann.

– Sixpence'n er på plass, stemningen i taket og bare 1 døgn etter fødselen spretter Mari rundt med kameraet for å knipse bilder av en sykt stolt pappa med lille Marius. Mari, du er bare helt rå!, skriver Petter til bildet.

Paret har datteren Ingrid (4) fra før.

- Jeg er stolt

Det var i mars Petter avslørte at han og samboeren ventet nok et barn sammen.

Nyheten slapp han kun to måneder før han og vennene hans fra TV-programmet stakk hjem fra Gullruten-utdelingen i Bergen med prisene «beste dokumentarserie» i tillegg til den gjeve publikumsprisen. 

Saken fortsetter nedenfor.

NYBAKT TOBARNSFAR: Petter Nyquist jubler over å ha fått et nytt familiemedlem. Her stråler han under Gullruten-utdelingen i mai. Foto: Andreas Fadum
NYBAKT TOBARNSFAR: Petter Nyquist jubler over å ha fått et nytt familiemedlem. Her stråler han under Gullruten-utdelingen i mai. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Det var en svært rørt Nyquist som møtte Seoghør.no etter han hadde mottatt kveldens første pris.

- Jeg er stolt. Jeg blir jo det. Jeg blir veldig rørt fordi det prosjektet her har betydd så utrolig mye for meg. Det har vært et veldig nærliggende prosjekt og jeg har fått et veldig nært forhold til disse menneskene utenfor serien også, sa han etter utdelingen i mai.

Hovedpersonen klarte ikke å holde tårene tilbake da han ble gratulert med prisen.

Noe av det aller viktigste for «Petter Uteligger» er å understreke hvor mye menneskene han møtte på gata betyr for han i dag. 

- De er på lik linje med alle oss andre og de fortjener respekt. Dette er ikke en pris til meg, det er en pris til alle oss, sa en rørt Petter.

Se intervju med Petter under Gullruten nedenfor:

Eventyreren har fått svært mye oppmerksomhet for sitt TV-prosjekt. Men det har ikke bare vært lett for familiefaren.

Til Dagbladet har Petter tidligere sagt at noe av det aller verste ved å være borte i 52 dager, var å ikke være til stede for datteren sin. 

- Jeg likte ikke å være borte fra datteren min så lenge, men det gikk veldig fint. Hun var veldig glad for å se igjen pappaen sin og hun tok det veldig fint. Det var veldig hyggelig, sa han.

Tidligere i år avslørte han også hvordan han selv tror at han er som far til Ingrid - og nå for den nye verdensborgeren:

- Jeg er nok en barnslig og leken pappa. Jeg prøver å være til stede når jeg er til stede, og gjør så godt jeg kan, sa Nyquist i et intervju med Her og Nå.

BLE NÆRE VENNER: Petter Nyquist gjorde enorm suksess med TV 2-programmet «Petter Uteligger». her sammen med kameraten Svein Stang. Foto: NTB scanpix
BLE NÆRE VENNER: Petter Nyquist gjorde enorm suksess med TV 2-programmet «Petter Uteligger». her sammen med kameraten Svein Stang. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Samlet kjendisene til hemmelig bryllup

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer