Petter Stordalens hytte brant ned

- Hytta sto i full fyr, sier operasjonsleder.

BORTE: Jakthytta på fjellet sør for Skinnarbu brant ned til grunnen mandag ettermiddag. - Trist, sier hotellkongen til Dagbladet.
BORTE: Jakthytta på fjellet sør for Skinnarbu brant ned til grunnen mandag ettermiddag. - Trist, sier hotellkongen til Dagbladet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var nettutgaven av Telemarksavisa som mandag ettermiddag kunne melde om at hotellkongen Petter Stordalens (49) fjellhytte sør for Skinnarbru hadde brent ned til grunnen.

- De skal ha vært på jakt på fjellet, og da de kom tilbake ved 15.30-tiden i ettermiddag stod hytta i full fyr, opplyser operasjonsleder Arne Gunnar Tollehaugen ved Telemark politidistrikt til avisa.

Ifølge Dagbladet var hytta lånt ut til et jaktlag, og ingen skal ha kommet fysisk til skade.

- Det er et eldre hus, fra ca. 1922. Hytta var utlånt til et jaktlag, men de var ikke i huset, så ingen mennesker er direkte berørt, sier Viland til avisa.

Årsaken til brannen er foreløpig ukjent.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Petter Stordalen brast i gråt under intervju  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer