Petter Stordalen rømmer landet med kona

Hotellkongen vil ikke bli overrasket på 50-årsdagen.

RØMMER LANDET: Petter Stordalen vil absolutt ikke feire sin egen 50-årsdag. Her sammen med kona Gunhild Stordalen. Foto: Stella Pictures
RØMMER LANDET: Petter Stordalen vil absolutt ikke feire sin egen 50-årsdag. Her sammen med kona Gunhild Stordalen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Han er kjent for å ha holdt noen av landets mest ekstravagante fester, men feire sin egen 50 års dag vil ikke Petter Stordalen (49).

Fra før er hotellkongen kjent for å svi av millioner av kroner på fester for de ansatte i Choice-kjeden, men også for sine storslåtte kjendisfester. Stordalen og kona Gunhild er også kjent for å ha invitert til et av det mest påkostede bryllupene i historien.

Sin egen 50-årsdag skal Stordalen ikke feire. Petter og Gunhild har planer om å rømme til utlandet.

- Jeg syns det er veldig morsomt og spenende å lage fest for andre, men fest og taler og sånn for meg selv, nei det er ikke helt meg. Jeg har aldri markert sånne dager.

- Har det noe med at du ikke liger å vippe 50? spør VG.

- Nei hvor ung du er, har ingen ting med alder å gjøre. Og; hvis du ikke skulle like å bli 30, 40 eller 50, hva er alternativet?

Stordalen har allerede fanget opp et forsøk på overraskelsesselskap, og fikk stanset det. For å sikre seg at ingen får anledning til å overraske ham, vil han reise vekk noen dager før 50-årsdagen og komme hjem noen dager etter.

- For sikkerhetsskyld, sier Petter Stordalen til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Stordalen pynter med dronning Sonjas kunst

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer