Petter Stordalen rømmer landet med kona

Hotellkongen vil ikke bli overrasket på 50-årsdagen.

RØMMER LANDET: Petter Stordalen vil absolutt ikke feire sin egen 50-årsdag. Her sammen med kona Gunhild Stordalen. Foto: Stella Pictures
RØMMER LANDET: Petter Stordalen vil absolutt ikke feire sin egen 50-årsdag. Her sammen med kona Gunhild Stordalen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Han er kjent for å ha holdt noen av landets mest ekstravagante fester, men feire sin egen 50 års dag vil ikke Petter Stordalen (49).

Fra før er hotellkongen kjent for å svi av millioner av kroner på fester for de ansatte i Choice-kjeden, men også for sine storslåtte kjendisfester. Stordalen og kona Gunhild er også kjent for å ha invitert til et av det mest påkostede bryllupene i historien.

Sin egen 50-årsdag skal Stordalen ikke feire. Petter og Gunhild har planer om å rømme til utlandet.

- Jeg syns det er veldig morsomt og spenende å lage fest for andre, men fest og taler og sånn for meg selv, nei det er ikke helt meg. Jeg har aldri markert sånne dager.

- Har det noe med at du ikke liger å vippe 50? spør VG.

- Nei hvor ung du er, har ingen ting med alder å gjøre. Og; hvis du ikke skulle like å bli 30, 40 eller 50, hva er alternativet?

Stordalen har allerede fanget opp et forsøk på overraskelsesselskap, og fikk stanset det. For å sikre seg at ingen får anledning til å overraske ham, vil han reise vekk noen dager før 50-årsdagen og komme hjem noen dager etter.

- For sikkerhetsskyld, sier Petter Stordalen til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Stordalen pynter med dronning Sonjas kunst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer