Petter Pilgaard ut mot årets «Paradise»

Eks-vinneren gidder ikke prioritere årets sesong.

<strong>IKKE VELDIG FAN:</strong> - Jeg har sett veldig lite i år, og føler at jeg har hatt min «share» av det hele. Jeg har hatt veldig mye å gjøre også, så jeg må ærlig innrømme at jeg ikke prioriterer å være hjemme til 21.30, sier Petter Pilgaard om årets Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
IKKE VELDIG FAN: - Jeg har sett veldig lite i år, og føler at jeg har hatt min «share» av det hele. Jeg har hatt veldig mye å gjøre også, så jeg må ærlig innrømme at jeg ikke prioriterer å være hjemme til 21.30, sier Petter Pilgaard om årets Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Petter Pilgaard og kjæresten Mari Haugersveen nederst i saken!

SEHER.NO: I 2009 gikk Petter Pilgaard (31) til topps i TV3-realityen «Paradise Hotel». Nå er han aktuell for et helt annet program, søndag startet nemlig sesong nummer to av TV 2 Bliss-serien «Petter elsker Mari».

Det betyr derimot ikke at han ikke kan snakke om det som skjer i den tredje sesongen av «Paradise Hotel» av den grunn.

Til Seher.no har psykologen John Petter Fagerhaug tidligere i år sagt at sexpress i årets sesong av realityprogrammet kan minne om overgrep. Til Seher.no sier Petter Pilgaard at han mener årets deltagere er for slappe.

- Årets program er som forventet, egentlig. Litt videreføring fra i fjor, med mange unge deltagere. Men jeg synes de er litt slappe. Det kunne vært litt mer drama, selv om det finnes et par gode deltagere der, sier han til Seher.no.

- Hva mener du med at de er slappe?
 
- Med det mener jeg at det virker som at alt skjer i fylla, og at det ikke skjer noe på dagtid. Da jeg var med drev vi og køddet litt og slike ting. Men folk er forskjellige, alle er jo ikke like store energibunter som meg. Men det er som forventet rett og slett, mener 31-åringen, som ikke lenger har et spesielt stort behov av å få med seg TV3-serien.

- Jeg har sett veldig lite i år, og føler at jeg har hatt min «share» av det hele. Jeg har hatt veldig mye å gjøre også, så jeg må ærlig innrømme at jeg ikke prioriterer å være hjemme til 21.30 - det gjør jeg ikke. Men jeg har sett litt, det har jeg, forteller han.

Under premierefesten av «Petter elsker Mari» avslørte de to også til Seher.no at de ikke ønsker seg barn med det aller første.

- Jeg tror jeg skal legge igjen røret på sprit på Rikshospitalet, jeg skal ikke levere noe barn i hvert fall. Sånn er det nå. Dessverre. Jeg føler det holder med ett barn i forholdet her, og det er meg, sa Petter Pilgaard til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor vil de ikke ha barn  

Se video med Petter Pilgaard og kjæresten Mari Haugersveen her:[obj:media:9557]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer