Petter Pilgaard og kjæresten om rykteflommen

Mari Haugersveen har mistet venninner på grunn av rykteflommen rundt kjæresten Petter Pilgaard.

SEXRYKTER: - Jeg måtte ta et valg, og valgte å stole på Petter. Han har aldri løyet for meg, sier Mari Haugersveen om alle ryktene rundt kjæresten Petter Pilgaard. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV3
SEXRYKTER: - Jeg måtte ta et valg, og valgte å stole på Petter. Han har aldri løyet for meg, sier Mari Haugersveen om alle ryktene rundt kjæresten Petter Pilgaard. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV3 Vis mer
SEHER.NO: Mari Haugersveen (28) og Petter Pilgaard (30) møttes da hun var stylist for Triana Iglesias på Paradise Hotel, mens Petter var deltaker. Men paret har hatt nok av utfordringer etter at forholdet ble kjent.

- Faren din hadde litt problemer med å svelge meg. Og det skjønner jeg. Hadde jeg vært ham, og datteren min ble sammen med en apekatt fra tv, ville jeg også vært skeptisk, sier Petter Pilgaard i et intervju med Det Nye.

Noe som spesielt har skapt problemer for paret, er alle ryktene om utroskap.

- Jeg vet ikke hvor mange damer jeg har hatt sex med som jeg aldri har møtt! Et klapp på skulderen ute på byen kan bli til rykter om sex oppetter veggen på et utested, sier Petter.

- Jeg har mistet noen venninner på grunn av dette. For eksempel var det en som beskyldte Petter for å ha klint med kusinen til en kollega, sier Mari til Det Nye.

Men nå har Mari begynt å ignorere beskyldningene.

- Jeg måtte ta et valg, og valgte å stole på Petter. Han har aldri løyet for meg, sier Mari Haugersveen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Tilbys 20.000 kroner for én natt