Petter Pilgaard besvimte etter botox-kur

- Jeg freaket helt ut, forteller TV 2 Bliss-stjernen.

<strong>TAR BOTOX:</strong> Petter Pilgaard, som her er avbildet sammen med kjæresten Mari Haugersveen, hopper i det og tar en botox-kur i den neste episoden av «Petter elsker Mari». Foto: TV 2
TAR BOTOX: Petter Pilgaard, som her er avbildet sammen med kjæresten Mari Haugersveen, hopper i det og tar en botox-kur i den neste episoden av «Petter elsker Mari». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Petter Pilgaard (30) gir etter for et massivt press fra kjæresten Mari Haugersveen (28) i den neste episoden av «Petter elsker Mari» på TV 2 Bliss. Der trosser han en av sine aller største fobier - nemlig sprøyter, skriver Her og Nå.

- Jeg har jo helt noia når det kommer til sprøyter og nåler, der er jeg skikkelig kjerring. Så da jeg fikk botox-behandling, freaket jeg helt ut. Jeg husker jo også at Michael Andreassen fra P4 tok botox, og det var ikke noe pent syn. En salig blanding av disse tingene gjorde sitt til at det svartnet for meg, sier Pilgaard til ukebladet.

30-åringens kjæreste er et åpent syn på botox og restylane, og er stolt av at Petter faktisk turte å hive seg i det.

- Restylane har jeg brukt flere ganger, og jeg er ikke imot botox. Botox kan være forebyggende, og jeg synes Petter var skikkelig tøff som turte å prøve dette, mener Mari Haugersveen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Derfor vil de ikke ha barn 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer