NY TV-SERIE: TV 2 er i gang med en ny realityserie med Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom. Foto: TV 2
NY TV-SERIE: TV 2 er i gang med en ny realityserie med Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom. Foto: TV 2 Vis mer

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Petter og Vendela i ny TV-serie

TV 2 er i gang med en ny realityserie som skal omhandle «Farmen kjendis»-paret, bekrefter VG.

Publisert

Nå kan fansen juble over enda mer TV-tid med «Farmen»-paret, Petter Pilgaard (37) og Vendela Kirsebom (50).

Det bekrefter TV 2 ovenfor VG.

LEK I BASSENGET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har fått god kontakt etter «Farmen Kjendis». Her slår de seg løs i bassenget i Spania. Video: Se og Hør Vis mer

- Det er riktig at et TV-team har fulgt Petter og Vendela, og vi har mange slike pilotprosjekter gående til enhver tid i TV 2. Om dette kommer på TV er fortsatt for tidlig å si noe om, sier kommunikasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til VG.

Det var under inspillingen av TV 2 serien «Farmen Kjendis» at de to ble kjent med hverandre - og på kort tid ble de hele Norges yndlinger.

Kort tid etter at programmet ble vist på TV ble også duoen et mye omtalt par. Særlig etter et oppslag Se og Hør hadde tidligere i år som avslørte en mulig romanse.

Oppslaget skapte nærmest en nasjonal hodepine, hvor spekulasjoner og rykter om at det hele kun var et PR stunt ble mye diskutert.

Det avkreftet duoen imidlertid i mai tidligere i år.

FORELSKA: Se og Hør møtte Vendela Kirsebom som for første gang ga et svar på spørsmål om forholdet mellom henne og Petter Pilgaard. Hør hva hun svarer når hun får spørsmål om hun er forelsket i Pilgaard. Video: Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

- Ja, vi er kjærester, bekreftet både Kirsebom og Pilgaard til Se og Hør, hvor Kirsebom også bekreftet forholdet på sin egen Facebook-side:

«Det er vanskelig å skjule følelser, og nå kjennes det både godt og riktig å bekrefte at Petter og jeg er et par. Takk for alle støttende lykkeønskninger jeg har fått. Klem»,skrev Kirsebom.

Hva den nye realityserien til TV 2 skal dreie seg om er fremdeles uvisst, men mye tyder på at fansen vil få følge det populære paret i deres nye reise i kjærlighetslivet, hvor de begge har sagt ja til å bli fulgt av et TV Crew.

LES OGSÅ: Her er årets «Hver gang vi møtes»-deltakere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer