Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Petter og Vendela: - Ønsker oss ikke felles barn

«Farmen kjendis»-paret feiret både kjærligheten og sin nye realityserie søndag.

FEIRER KJÆRLIGHETEN: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom (midten) fikk selskap av Leif Einar Lothe og hans samboer Randi på premieren til TV 2-serien «Vendela + Petter» søndag. Foto: Espen Solli.
FEIRER KJÆRLIGHETEN: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom (midten) fikk selskap av Leif Einar Lothe og hans samboer Randi på premieren til TV 2-serien «Vendela + Petter» søndag. Foto: Espen Solli. Vis mer

(Seoghør.no): Helt siden Se og Hør i februar avslørte at TV-profilen Petter Pilgaard og supermodellen Vendela Kirsebom hadde funnet tonen, har de vært et av Norges mest omtalte kjendispar.

Søndag var det premiere på TV 2s realityserie «Vendela + Petter», hvor man følger det nye livet til de to turtelduene.

- Vendela er enda vakrere på innsiden enn utsiden. Jeg er veldig imponert av hvor mye hun har fått til samtidig, som hun klarer å være avslappet, sier Petter med et smil.

FORELSKA: Se og Hør møtte Vendela Kirsebom som for første gang ga et svar på spørsmål om forholdet mellom henne og Petter Pilgaard. Hør hva hun svarer når hun får spørsmål om hun er forelsket i Pilgaard. Video: Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

Paret legger ikke skjul på at de stortrives i hverandres selskap, men har ingen planer om å følge i fotsporene til «Farmen kjendis»-kollega Linni Meister (31), som nylig forlovet seg med kjæresten Niklas Tangen Klein (20).

- Det er veldig hyggelig når to møter hverandre og har lyst til å tilbringe livet sammen. Men vi har vært sammen så kort tid. Jeg får heller la meg inspirere og se hva som skjer, sier Petter med et smil.

RING I SNUSBOKS: Linni Meister ble overrasket med forlovelsesring under ferien på Ibiza. Kjæresten Niklas Tangen Klein gikk ned på kne med ringen gjemt i snusboksen. Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

Ønsker ikke barn

Vendela har heller ingen planer om å følge i fotsporene til Janet Jackson, som tidligere i år ble mamma i en alder av 50 år.

- Jeg har to barn som jeg er veldig fornøyd med og har ikke lyst på flere barn,

- Vi tok den praten før vi gikk ut med at vi hadde blitt et par, sier Vendela.

- Jeg har heller ikke lyst på barn, så derfor har vi det så behagelig sammen, legger Petter til.

I april kunne Se og Hør avsløre at «Farmen Kjendis»-deltakerne Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom hadde reist sammen til den spanske ferieøya Mallorca.

Der stilte de også opp på fotoshoot for Se og Hør.

LEK I BASSENGET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har fått god kontakt etter «Farmen Kjendis». Her slår de seg løs i bassenget i Spania. Video: Se og Hør Vis mer

Bildene i Se og Hør ble tatt i en 50-millioners villa i Palma på Mallorca.

Men da den tyske eieren av huset tok imot kjendis-paret og Se og Hør, kom han med en advarsel som fikk Vendela og Petter til å måpe:

- Dere kan bruke bassenget og huset som dere vil. Men det er FORBUDT med nakenhet og noen form for innspilling av «voksenfilm» i mitt hus, sa han meget bestemt.

PÅ FERIE: Se og Hør møtte «Farmen Kjendis»-duoen under oppholdet på den spanske øya. Video: Se og Hør Vis mer

Petter Pilgaard og Vendela har begge sjarmert norske TV-seere med sin positive væremåte i TV 2s realitykonkurranse «Farmen Kjendis».

Tok iskald utfordring

Petter, som først ble kjent da han vant TV3s realityserie «Paradise Hotel» i 2009 er heller ikke redd for å ta en utfordring.

Han nølte derfor heller ikke med å si ja, da Se og Hør tidligere i år utfordret ham til å debutere som isbader.

MANNDOMSPRØVE: På oppfordring fra Se og Hør, gjorde «Farmen-kjendis»-deltaker Petter Pilgaard noe han aldri har gjort før. Etterpå kom han med en klar beskjed til kompis og meddeltaker «Lothepus». Video: Anders Ellingsen / Se og Hør Vis mer

Isbadet skjedde utenfor Henie-Onstad kunstsenter i Bærum.

- Jeg har gjort mye rart, men dette var en skikkelig manndomsprøve. Det var så kaldt at alt i kroppen skrudde seg av, sa Petter med et smil til Seohør.no.

Realitydeltakeren avslørte at de spesielle forholdene i vannet gjorde at det var minusgrader under vinterbadet.

Petter Pilgaard står i gapestokk ved Nationaltheatret for å ta sin straff etter sine uttalelser om kvinner på NRJ-radiokanal. Vis mer

Supermodell

Kirsebom har gjort stor suksess som modell og har tidligere blant annet hatt en stor millionkontrakt med skjønnhetsmerket Elizabeth Arden, som hun synes var utrolig gøy.

Da fikk hun blant annet jobbe med fotografer som Patrick Demarchelier, og være i magasiner som Elle, Vogue og Harper's Bazaar.

PREMIERE: «Petter + Vendela» har premiere på TV 2 Livsstil på mandag. Her er det første klippet fra episoden, hvor de to er med Lothepus på konsert. Video: TV 2 Vis mer

Da Seoghør.no møtte henne i forbindelse med «Farmen Kjendis» la hun ikke skjul på at det var visse episoder som gikk inn på henne.

- Det blir jo intenst, spesielt når man bor så tett oppå hverandre og det er lite mat. Vi hadde våre krangler, og det var visse episoder som gikk inn på meg, sier hun og fortsetter:

- Men alt i alt var «Farmen» en fantastisk opplevelse, og jeg elsket det. Vi hadde det helt topp, liksom. Med meg som mamma i gjengen, som om de var en flokk med unger.

LES OGSÅ: - Venninne ville spleise meg med gift mann

DELTOK I GRISEDÅP: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har to grisunger oppkalt etter seg på Sørlandet, etter at de ble invitert, og takket ja, til å være med på en uhøytidelig seremoni i helga. Video: Inge Kjørrefjord Vis mer