Petter og Mari forlovet seg

Avslørte forlovelse fra scenen.

FORLOVET SEG: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen forlovet seg tirsdag på toppen av Fløibanen i Bergen. Foto: Thomas Horni / Seher.no
FORLOVET SEG: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen forlovet seg tirsdag på toppen av Fløibanen i Bergen. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
BERGEN/OSLO (SEHER.NO): Petter Pilgaard (31) og Mari Haugersveen (28) har forlovet seg.

Det avslørte den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren fra scenen under TV 2s høstlansering i Bergen onsdag.

Pilgaard forteller at han forlovet seg på toppen av Fløibanen i Bergen.

Paret har gjort suksess med programmet «Petter elsker Mari» på TV 2, og bekreftet tidligere at det vil bli en ny sesong av showet.

Det ble nylig offentliggjort at Petter Pilgaard skal være programleder for den kommende sesongen av «Big Brother». I den anledning vil paret bo på hvert sitt sted i fire måneder.

- Hun skal bo i Norge, for hun har jo jobb her. Men vi satser jo på at hun kommer hit på besøk ofte. På grunn av det hektiske programmet til «Big Brother» så tror jeg ikke jeg får mange muligheter til å reise til Norge, dessverre, sier Petter til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Flytter fra hverandre i fire måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer