Petter Northug tok til tårene hos legen

Slik er det ikke ofte man ser den norske ski-helten.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Petter Northug (28) ble rammet av mye sykdom under oppkjøringen til OL i Sotsji. Et virus gjorde at Petter måtte stå over trening i flere uker, og det så en stund mørkt ut for Norges medaljehåp.

I et desperat forsøk på å finne formen prøver skikongen ulike metoder for å bedre helsen - noe TV2s seere får se mandag kveld i «Sirkus Northug».

Idrettsheltens lege prøver blant annet å sette pinner i Petters nese, og det tar ikke lang tid før tårene triller under den ubehagelige behandlingen.

Se klippet i videoen over!

Nå ser det derimot ut som Northug er tilbake i form og lørdag gikk til topps på den 10 km lange sjette etappen i Val di Fiemme under Tour de Ski.

Se «Sirkus Northug» på TV 2 mandag kl 20.00.

TILBAKE I BAKKEN: Petter Northug har slitt med sykdom under opptrappingen til OL, men er nå tilbake i form.  Foto: NTB scanpix
TILBAKE I BAKKEN: Petter Northug har slitt med sykdom under opptrappingen til OL, men er nå tilbake i form. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg tør ikke ta av meg skjorta på stranda

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer