Petter Northug klarte ikke å dy seg på Gran Canaria

Den spanske ferieøya bød på en beinhard utfordring for skistjernen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Langrennsstjernen Petter Northug (30) kunne onsdag juble over gull under verdenscuprennet i skisprint i Drammen.

I en videoblogg på sitt nettsted SkirkusTV avslører han at gullformen ble forberedt på langt sydligere breddegrader - nemlig den populære spanske ferieøya Gran Canaria.

Se video øverst i saken!

Kort tid etter at han gikk opp monsterbakken i Val di Fiemme i januar fant han seg en ny, spansk monsterbakke – 20 kilometer lang.

– Nå piner jeg meg selv opp den nye monsterbakken, som straff for at jeg tapte pallplassen på tourens siste etappe, sier Petter på toppen av fjelllandsbyen Soria på soløya.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Petter Northug. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Petter Northug. Foto: Se og Hør Vis mer

Petter havnet på 4. plass i årets Tour de Ski.

Fleipet med Triana

På sin hjemmeside har Petter tidligere også viste seg i uformelle settinger med en rekke andre norske kjendiser.

I november spøkte han med «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias om at han godt kunne tenke seg å være med i den populære realityserien.

Northug kom det frekke forslaget etter at Triana snakket om «å ta en Northug» - en aktivitet flere av Paradise-deltagerne har innført på soverommet.

- Det hadde vært morsomt hvis noen tok en Northug, også plutselig hoppet jeg inn med ski og staver, svarer Petter spøkefullt.

Se video av Petters møte med Triana her:

LES OGSÅ: - Jeg har ikke feiret bursdag på 10 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer