Petter Northug klarte ikke å dy seg på Gran Canaria

Den spanske ferieøya bød på en beinhard utfordring for skistjernen. Se video!

SEOGHØR.NO: Langrennsstjernen Petter Northug (30) kunne onsdag juble over gull under verdenscuprennet i skisprint i Drammen.

I en videoblogg på sitt nettsted SkirkusTV avslører han at gullformen ble forberedt på langt sydligere breddegrader - nemlig den populære spanske ferieøya Gran Canaria.

Se video øverst i saken!

Kort tid etter at han gikk opp monsterbakken i Val di Fiemme i januar fant han seg en ny, spansk monsterbakke – 20 kilometer lang.

– Nå piner jeg meg selv opp den nye monsterbakken, som straff for at jeg tapte pallplassen på tourens siste etappe, sier Petter på toppen av fjelllandsbyen Soria på soløya.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Petter Northug. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Petter Northug. Foto: Se og Hør Vis mer

Petter havnet på 4. plass i årets Tour de Ski.

Fleipet med Triana

På sin hjemmeside har Petter tidligere også viste seg i uformelle settinger med en rekke andre norske kjendiser.

I november spøkte han med «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias om at han godt kunne tenke seg å være med i den populære realityserien.

Northug kom det frekke forslaget etter at Triana snakket om «å ta en Northug» - en aktivitet flere av Paradise-deltagerne har innført på soverommet.

- Det hadde vært morsomt hvis noen tok en Northug, også plutselig hoppet jeg inn med ski og staver, svarer Petter spøkefullt.

Se video av Petters møte med Triana her:

LES OGSÅ: - Jeg har ikke feiret bursdag på 10 år