- Petter Northug flørter jo med alle

Aylar Lie prøver å holde seg unna den norske skistjernen.

HOLDER AVSTAND: - Petter Northug er en populær mann så han holder jeg meg unna. Her nede har han vært mye med gutta og gjengen sin, sier Aylar Lie om sin poker-konkurrent. Foto: Scanpix
HOLDER AVSTAND: - Petter Northug er en populær mann så han holder jeg meg unna. Her nede har han vært mye med gutta og gjengen sin, sier Aylar Lie om sin poker-konkurrent. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kjendismodell og student Aylar Lie (27) og Petter Northug (25) har begge den siste tiden deltatt i poker-VM i Las Vegas. Men mens Northug hygget seg med gutta under besøket i den amerikanske spillbyen, brukte Aylar mye av tiden på søvn og trening, skriver VG.

- Jeg er nok blitt et veldig seriøst og kjedelig menneske. Jeg bare sover og er trøtt hele tiden, og vimser rundt for meg selv, sier 27-åringen, som på grunn av et modelloppdrag fortsatt befinner seg i Las Vegas, til avisen.

Aylar og Petter Northug har blitt godt kjent gjennom sin felles interesse for poker. Men noe mer enn det er det ikke, mener den tidligere «Skal vi danse»-deltageren.

- Jeg liker ham som person, men ikke noe mer enn det. Petter flørter jo vilt med alle. Han er en populær mann så han holder jeg meg unna. Her nede har han vært mye med gutta og gjengen sin, fortelller Aylar til VG.
 
Aylar Lie røk ut av poker-VM på mandag etter tretten timer intenst drama. Dermed nådde hun lenger enn halvparten av de 6.685 påmeldte. Northug slo sin norske konkurrent med seks timer, men måtte allerede kaste kortene etter dag to.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kan ende opp på catwalk i kvinneklær  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer