RØK UT: Det var Petter «Katastrofe» Kristiansen som røk ut av dansekonkurransen lørdag.  Foto: Thomas Reisæter/ Tv2
RØK UT: Det var Petter «Katastrofe» Kristiansen som røk ut av dansekonkurransen lørdag. Foto: Thomas Reisæter/ Tv2Vis mer

Petter «Katastrofe» Kristiansen ute av «Skal vi danse»

Lørdag ble det til slutt Petter Kristiansen som måtte forlate den spennende dansekonkurransen.

SEOGHØR.NO: Som alltid på lørdagskveldene var det god stemning, hæler på parketten og flotte kjoler å se i TV2s dansestudio i Nydalen.

Raylee og Alexander Svanberg, Eilev Bjerkerud og Nadya Khamitskaya, Petter «Katastrofe» Kristiansen og Marianne Sandaker, Alex Rosén og Alexandra Kakurina, Stine Brun Kjeldaas og Benjamin Jayakoddy og Markus Bailey og Mai Mentzoni, ble i kveld utfordret i dansestilen Broadway.

I tillegg konkurrerte tre og tre deltakere i gruppedans. 

Men selv om ingen av deltakerne ønsker å ende opp med lavest poengsum, for så å gå ut i en danseduell, var det intet unntak i det niende programmet av «Skal vi danse».

Det var Stine Brun Kjeldaas med dansepartner Benjamin Jayakoddy og Petter «Katastrofe» Kristiansen med partner Marianne Sandaker som måtte ut i duell.

Til slutt ble det Petter «Katastrofe» Kristiansen som røk ut av konkurransen.

Alle dommerne var enig i at begge deltakerne gjorde det bra i duellen, men samtlige mente at Brun Kjeldaas gjorde det hakket bedre. 

Vil fortsette å danse

Forrige uke var det den smørblide artisten Jenny Jensen (52) og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker (31) som måtte forlate programmet etter at de tapte danseduellen mot Alex Rosén (48) og hans dansepartner Alexandra Kakurina (33).

- Det er trist, men gratulerer til Alex. Gi jernet videre, sa Jenny etter resultatet ble klart.

- Glenn Jørgen har lovet at vi skal fortsette å danse, så vi skal snike oss tilbake i dansestudioet.

Den tidligere skihopperen Roger Ruud (57) var den første som måtte forlate programmet, etterfulgt av værdame Eli Kari Gjengedal (45), blogger Camilla Phil (38), tidligere ishockeyspiller og «Iskrigerne»-profil Glenn Jensen (29) og langrennsløper Kristin Størmer Steira (35).

Saken fortsetter nedenfor.

RASTE NED I VEKT: Jenny Jenssen gikk ned åtte kilo under sin deltakelse i dansekonkurransen.  Foto: NTB scanpix
RASTE NED I VEKT: Jenny Jenssen gikk ned åtte kilo under sin deltakelse i dansekonkurransen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gir alt, ofrer alt

Deltakerne av årets «Skal vi danse»-sesong har virkelig lagt ned mye innsats og vilje for å nå lengst mulig i konkurransen.

«Skal vi danse»-deltakeren Eilev Bjerkerud (27) fryktet det verste da han kjente et smertefullt rykk i rumpepartiet under en dansetrening for noen uker siden.

Fjorårets «Farmen»-vinner, som er blant favorittene på danseparketten, hadde pådratt seg en vond strekk, og måtte få behandling.

Saken fortsetter nedenfor.

Hils på min nye dansepartner @mariannesandaker #skalvidanse #skalvidanse2016

A photo posted by Eilev Bjerkerud (@eilevbj) on

- Om jeg så må danse i rullestol, så skal jeg danse, sa Eiliv til Dagbladet.

Men han var ikke alene om rumpestrekk.

Også Markus Bailey kunne etter noen uker på parketten avsløre overfor Seoghør.no at han hadde pådratt seg sin første skade.

- Det er hardt. Jeg har fått en strekkskade på rumpa, så treningen går kjempebra, ler han.

Saken fortsetter under videoen.

Opp i vekt

Flere deltakere opplever at mangfoldige dansetimer på parketten og på trening fører til at de kvitter seg med en del kilo.

Countryartist Jenny Jenssen er blant dem dem som har sett at pila peker nedover på vekta. Hittil har hun gått ned hele åtte kilo.

- For hver kilo jeg har gått ned, føler jeg meg fem år yngre, sier en fornøyd Jenssen.

En annen som har sett at vektpila peker nedover er TV-profil Alex Rosén (48). I likhet med Jenssen har han gått ned åtte kilo.

For tidligere ishockeyspiller Glenn Jensen (29) har ikke kiloene rast av. Snarere tvert imot.

- De fire første ukene gikk jeg opp to-tre kilo. Etter det har jeg ikke turt å veie meg fordi jeg ble så skuffa, sa Jensen humoristisk til Dagbladet.

LES OGSÅ: «Skal vi danse»-Raylee brast i gråt på trening

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.