GODT GIFT: Gunhild og Petter Stordalen giftet seg i Marokko i 2010. Da hadde de 240 gjester, og sir Bob Geldof viet dem.  Foto: Stella Pictures
GODT GIFT: Gunhild og Petter Stordalen giftet seg i Marokko i 2010. Da hadde de 240 gjester, og sir Bob Geldof viet dem. Foto: Stella PicturesVis mer

- Petter er som en russisk dukke

Gunhild Stordalen røper at hun aldri trodde det skulle bli de to.

SEOGHØR.NO: Hotellkonge Petter Stordalen (50) og hans kjære Gunhild giftet seg i Marokko i 2010. Paret møttes gjennom felles venner for syv år siden. Da var Gunhild i et annet forhold, og hadde ingen forventninger til møtet.

- Det første inntrykket var at han var frekk, sjarmerende og morsom. Men jeg trodde aldri at det skulle bli oss, forteller hun til Svensk Damtidning.

Da Gunhild ble singel, tok de opp kontakten igjen. Hun innrømmer i det samme intervjuet at det ikke først og fremst var utseendet hun falt for.

Mange sider

- Petter er som en russisk dukke. Det du ser er ikke det du får, for du får så mye mer. Jo mer jeg møtte ham, desto flere sider ved ham oppdaget jeg. Først trodde jeg han bare var en kapitalist som likte raske bilder og blonde damer, men det var så ufattelig mye mer ved ham, bedyrer skjønnheten. 

LES OGSÅ: Dette tjener Norges heteste kjendispar