– Petter er mitt beste valg

Gunhild Stordalen har gjort tatt flere store og rette beslutninger. En av dem er ektemannen.

DØRÅPNER: - Petter har åpnet mange nye dører og gitt meg mange muligheter jeg ellers ikke ville fått, sier Gunhild. Her er hun sammen med Elsa Lystad og Petter Stordalen ved lanseringen for «Thief Project» og boka «Rom 13». Foto: Espen Solli/Se og Hør
DØRÅPNER: - Petter har åpnet mange nye dører og gitt meg mange muligheter jeg ellers ikke ville fått, sier Gunhild. Her er hun sammen med Elsa Lystad og Petter Stordalen ved lanseringen for «Thief Project» og boka «Rom 13». Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag var det lansering for «Thief Project» og boka «Rom 13», der Petter Stordalen (49) og hotellkjeden hans, Nordic Choice, samarbeider med Røde Kors-initiativet «Nettverk etter soning».

På festen var Petter Stordalen selv gjest. Det var også hans vakre kone, Gunhild (33). Tema i boka er valgene man tar, og konsekvensene de får. Og til Se og Hør legger det forelskede paret ikke skjul på sine beste valg i livet.

- Petter er det aller beste valget jeg har tatt, sier Gunhild.

«Hel ved»
På festen, som ble avholdt i lagerbygningen Skur 13 på Tjuvholmen, strålte de to om kapp blant kjendisgjestene.

- Petter har åpnet mange nye dører og gitt meg mange muligheter jeg ellers ikke ville fått, forteller Gunhild, som ikke er i tvil om hva som er det beste med ektemannen.

- Det beste med Petter? Hvor lang tid har vi, sa du? Noe av det jeg liker aller best er at han er «hel ved», han er utrolig raus med mennesker rundt seg og behandler folk med den samme respekten, enten de heter Stoltenberg eller Hansen til etternavn. Og kanskje aller viktigst, han forsøker å gjøre verden til et litt bedre sted å være, smiler den flotte 33-åringen.

Ikke tid til anger
Petter og Gunhild er begge glade for oppmerksomheten «Nettverk etter soning» og «Rom 13» får. Til Se og Hør forteller Gunhild at hennes viktigste valg i livet ikke har med kjærligheten å gjøre.

- Det viktigste valget var da jeg bestemte meg for at jeg ville bruke livet mitt til å gjøre en forskjell. Det førte til at jeg utdannet meg til lege, og at jeg nå jobber med klima- og helserelaterte prosjekter.

- Har du gjort valg som du har angret på?


- Nei, det har jeg ikke tid til! Men så klart, det å velge noe betyr at man også må velge bort. Det tror jeg alle kan kjenne på.

Petters eventyr. Petter Stordalen på sin side synes livet har vært et eneste stort eventyr.

- Jeg ville aldri ha gjort noe annerledes. Selv om jeg har opplevd både opp- og nedturer, hadde jeg ikke kunne drømt om at livet mitt kunne bli som det har blitt. Jeg synes det er en sann glede å kunne stå opp hver dag og løpe med Gunhild og bikkja, sier han til Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var et helvete

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer