- Petter er egentlig en rolig gutt

Petter Northugs mor avslører at skistjernen privat er annerledes enn han gir inntrykk av gjennom media.

SKRYTER AV SØNNEN: May Northug sier at Petter Northug er en rolig gutt som har gitt henne mange fine opplevelser. Foto: Erlend Haugen, Se og Hør
SKRYTER AV SØNNEN: May Northug sier at Petter Northug er en rolig gutt som har gitt henne mange fine opplevelser. Foto: Erlend Haugen, Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Mange som har fulgt med på Petter Northug (29) i mediene, kan ha fått inntrykk av at han alltid er frittalende og en «villstyring».

I SALG NÅ: I ukens Se og Hør får du med VM-bilag, der du kan lese om de norske skiheltene.
I SALG NÅ: I ukens Se og Hør får du med VM-bilag, der du kan lese om de norske skiheltene. Vis mer
KJEMPER MOT BROREN: Petter skal gå mot lillebror Tomas Northug i ski-VM. Foto: All Over Press
KJEMPER MOT BROREN: Petter skal gå mot lillebror Tomas Northug i ski-VM. Foto: All Over Press Vis mer

Torsdag ettermiddag skal han sammen med broren Tomas (24) kjempe om VM-medalje i Falun i Sverige. Men guttas mor, May Northug (48), forklarer at Petter ikke er helt slik han fremstår i mediene.

- Petter er egentlig en rolig gutt til vanlig. Tomas er en rolig gutt han også, sier May til VG.

Hun gleder seg over at sønnene er med i VM, og trives godt i mammarollen. Om hvordan det er å være Petters mor, svarer hun følgende:

- Det er fint. Han har gitt meg mange fine opplevelser. Jeg syns synd på ham mange ganger også. Jeg ser hvor hardt han jobber for å bli så god på ski. Det er mye trening og mye reising. Han jobber veldig hardt for å nå sine mål. Jeg beundrer ham og er veldig stolt over måten han gjør det på.

I Se og Hørs VM-bilag - som følger med bladet som denne uken er til salgs - snakker Petter selv ut om brødreforholdet. Han er enig med moren May om at Tomas er en rolig fyr.

- Tomas er den rolige og sindige, alltid avslappet. Han hadde sovet rolig videre om taket hadde blåst av huset, sier han.

- Jeg er nok den med mest temperament og høyest energi. Og den som prater mest!


LES OGSÅ: Sover med bilde av Petter Northug på nattbordet