BLIR FORELDRE: Peter og Oscar Jöback har fra før datteren Vega Lee som ble født i 2013. Denne uken bekrefter artistens pressekontakt at de to blir foreldre til barn nummer to. Foto: Stella Pictures
BLIR FORELDRE: Peter og Oscar Jöback har fra før datteren Vega Lee som ble født i 2013. Denne uken bekrefter artistens pressekontakt at de to blir foreldre til barn nummer to. Foto: Stella Pictures Vis mer

Peter og Oscar blir fedre for andre gang

- Jeg kan bekrefte at de skal få et barn til, sier Jöbacks pressekontakt Marie Dimberg.

SEOGHØR.NO: Den svenske artisten Peter Jöback (42) og ektemannen Oscar Nilsson Jöback (38) ble i fjor foreldre til datteren Vega Lee, og denne uken ble det kjent at paret blir foreldre på nytt.

BRYLLUP: Peter Jöback og Oscar Nilsson giftet seg i Cirkus på Djurgården i Stockholm med gode venner og familiemedlemmer rundt seg. De to ble samboere i 2004, og året etter kom den folkekjære artisten ut av skapet.  Foto: Stella Pictures
BRYLLUP: Peter Jöback og Oscar Nilsson giftet seg i Cirkus på Djurgården i Stockholm med gode venner og familiemedlemmer rundt seg. De to ble samboere i 2004, og året etter kom den folkekjære artisten ut av skapet. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg kan bekrefte at de skal få et barn til, og de er selvfølgelig veldig glade for det, sier Jöbacks pressekontakt Marie Dimberg til Aftonbladet.

Peter og Oscar giftet seg i en storslått seremoni i Cirkus på Djurgården i Stockholm i 2010 med flere titalls venner og familiemedlemmer til stede.

I fjor fartet Jöback fram og tilbake mellom New York og Stockholm, ettersom han spilte i «Phantom of the Opera» på Broadway.

I høst fortalte han til den svenske avisen at han nå ønsker å prioritere familielivet:

- Jeg kommer til å trappe ned litt nå. Det her året ble veldig intensivt, så å være i Stockholm den nærmeste tiden gjør at jeg får prioritert samvær med familien.

Denne våren spiller Jöback «Sweeny Todd» på Stockholms Stadsteater. I 2002 inngikk Jöback et samarbeid med den norske sangeren Sissel Kyrkjebø (44) på sin juleplate, og duetten «Gå inte förbi» ble raskt en hit. De to har siden opptrådt sammen ved flere anledninger.

Hør duetten i videoen under!:

LES OGSÅ: Derfor droppet Jöback Madde-festen