Peter Fonda fant død gutt

Tenåringen skal ha sittet død i bilen ved veikanten i tre dager.

MOTORSYKKEL-MANNEN: Peter Fonda er for alltid forbundet med motorsykler, etter gjennombruddsfilmen «Easy Rider» fra 1969. Han har også en privat forkjærlighet for motorsykler, særlig choppere, som denne. Foto: All Over Press
MOTORSYKKEL-MANNEN: Peter Fonda er for alltid forbundet med motorsykler, etter gjennombruddsfilmen «Easy Rider» fra 1969. Han har også en privat forkjærlighet for motorsykler, særlig choppere, som denne. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Hollywood-stjernen Peter Fonda (70) fikk trolig et av sitt livs store sjokk da han onsdag kom over en død tenåring.

Kilder forteller til nettstedet TMZ at Fonda kom kjørende ned Sunset Boulevard gjennom området Pacific Palisades i Los Angeles rundt klokken 14 lokal tid onsdag, da han så en bil som sto parkert ved veikanten.

Skuespilleren - som er mest kjent for sin rolle i legendariske «Easy Rider» fra 1969 hvor han spilte mot nå avdøde Dennis Hopper og Jack Nickolson (73) - skal ha gått ut av bilen for å sjekke, og oppdaget da liket av en ung mann liggende overende i forsetet.

Peter Fonda ringte nødnummeret 911 og politi og rettsmedisiner kom til stedet.

Det skal siden ha blitt klart at at den den døde, som anslås å være i midten av tenårene, har tatt sitt eget liv og at han har ligget i bilen i tre dager.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Snakker ut om eksens død