<strong>BABYLYKKE:</strong> Peter Crouch og Abbey Clancy har hatt det tøft de siste månedene, men nå er de blitt foreldre til en liten jente. Foto: STELLA PICTURES
BABYLYKKE: Peter Crouch og Abbey Clancy har hatt det tøft de siste månedene, men nå er de blitt foreldre til en liten jente. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Peter Crouch ble pappa etter utroskapet

Kun måneder etter at han kjøpte sex av en tenåringsprostituert, har fotballstjernen Peter Crouch blitt far.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Modellen Abigail Clancy (25) og fotballproffen Peter Crouch (30) ble mandag foreldre til en liten jente, skriver Daily Mail.

- Både mor og barn har det bra. Abbey og Peter er i himmelen. De har ikke valgt navn ennå, men de er helt forelsket i henne, sier en venn av paret til den britiske tabloidavisen.

Fødselen skjedde kun måneder etter at Abbey skal ha tilgitt forloveden for å ha vært utro mot henne. Fotballstjernen ble så sent som i juli, da Abbey skal ha vært en måned på vei, avslørt to ganger med en 19 år gammel prostituert fra Algerie.

Landslagsspissen skal ha betalt 8000 kroner for å få med seg Monica Mint tilbake til hotellet etter et utdrikkingslag.

Utroskapet skjedde hos en venn i Madrid, bare to dager etter at han kom tilbake fra ferie med Abbey.

Etter at Abbey fant ut av utroskapet, skal hun va vært rasende. Hun valgte likevel å tilgi Peter.

- Abbey elsker Peter, og det var hardt å tilgi ham, men hun gjorde det. Hun brukte mye krefter på det, men forhåpentligvis kan de nå komme seg videre og bli fantastiske foreldre sammen, sier en kilde til Daily Mail.

Crouch føyer seg inn i rekken av utro britiske fotballspillere som er blitt avslørt de siste årene, både John Terry, Wayne Rooney og Ashley Cole har gått i samme fella.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Betalte for sex med tenåringsprostituert  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer