- Peter Cook (60) løy om forlovedens alder

Den kommende kona til Christie Brinkleys eksmann er yngre enn først antatt.

LØGN: Christie Brinkley sin eksmann, Peter Cook, skal ha blitt tatt i å lyve om alderen på sin unge forlovede Alba Jancou. Foto: NTB Scanpix
LØGN: Christie Brinkley sin eksmann, Peter Cook, skal ha blitt tatt i å lyve om alderen på sin unge forlovede Alba Jancou. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av september kom nyheten om at supermodell Christie Brinkley (65) sin eksmann Peter Cook (60) var forlovet. Denne hyggelige nyheten ble derimot overskygget av forlovedens alder.

Til Page Six hevdet nemlig Cook, som jobber som arkitekt, at hans nye flamme var 21 år gammel, noe som da ville gjort henne like gammel som hans egen datter. 60-åringens store kjærlighet heter Alba Jancou og er ifølge nettstedet psykologistudent.

Til tross for aldersforskjellen skal Cook være overbevist om at han har funnet sjelevennen sin, som han angivelig skal ha datet i et års tid.

- Vi anser oss som ekstremt heldige som har funnet vår sjelevenn i hverandre. Vi ser fram til mange år som gift, uttalte han til Page Six i etterkant av frieriet som fant sted i det greske ferieparadiset Santorini.

- Løyet om alderen

Som ovennevnt har Cook tidligere påstått at Jancou er 21 år gammel, altså like gammel som datteren Sailor Brinkley-Cook, som han har etter ekteskapet med Brinkley.

Nå kan derimot Page Six avsløre at Cook ikke har vært ærlig om alderen på sin kommende kone.

Nettstedet hevder nemlig at Cook, gjennom sin talsperson, tidligere sverget at hans kommende brud var 21 år. Cook skal også ha påstått at et innlegg i sosiale medier av forloveden som feirer 18-årsdagen sin på sin britiske eliteskole i 2017, hadde feil dato. Innlegget har ifølge nettstedet senere blitt slettet.

FORLOVET: Anna Anka (48) er forlovet med 28 år gamle David Johansson. Her forteller de om hvordan de fant kjærligheten. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Videre skriver Page Six:

«Nå har kilder bekreftet overfor Page Six at Cooks kjæreste faktisk er 20 år og at hun ikke fyller 21 før i mars neste år.»

Ifølge nettstedet forteller også kildene at grunnen til at han har valgt å lyve om alderen, kan ha vært at hun tross alt er yngre enn hans egen datter. De har også erfart at datteren hans slett ikke er overlykkelig over sin kommende stemor.

I skrivende stund har ikke Peter Cook eller forloveden kommentert de nye opplysningene.

Stygg skilsmisse

Peter Cooks rosa sky er dermed ikke så rosa etter denne nye avsløringen. Heller ikke fortiden hans er helt lyserosa, da skilsmissen hans fra supermodell Christie Brinkley ikke var særlig smertefri.

Brinkley tok ut skilsmisse i 2008, og grunnen skal angivelig ha vært at den nå 60 år gamle arkitekten skal ha vært utro. I 2012 gikk paret i retten etter gjentakende uenigheter, noe som resulterte i at de gjennom en kontrakt ble enige om å aldri snakke med hverandre igjen.

- Det har vært enormt frustrerende å måtte gå gjennom rettssystemet, i søken etter fred og beskyttelse for familien. Mens jeg samtidig har blitt misbrukt på forskjellig vis av den narsissistiske eksmannen min, skrev Brinkley på Facebook tilbake i 2012.

SKILT: Supermodell Christie Brinkley skilte seg fra ektemannen Peter Cook i 2008. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Supermodell Christie Brinkley skilte seg fra ektemannen Peter Cook i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cook var på sin side ikke fornøyd med at ekskona tok til sosiale medier for å berette om problemene for hele verden.

- Jeg prøver ikke å selge billetter til noe. Jeg har ikke bedt om all oppmerksomheten fra mediene rundt dette. Det må da være en bedre måte å takle det på? Hvis jeg hadde vært en så dårlig pappa, hvorfor overlater hun til stadighet ansvaret for ungene til meg? sa han til ABC News.

LES OGSÅ: Bryter tausheten etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer