TOK ANGELINAS PLASS: 91 år gamle Peter Comfort ble Brad Pitts følge på den røde løperen i London. Foto: All Over Press
TOK ANGELINAS PLASS: 91 år gamle Peter Comfort ble Brad Pitts følge på den røde løperen i London. Foto: All Over PressVis mer

Peter (91) fikk drømmedate med Brad Pitt

- Jeg visste ikke at han var berømt.

SEOGHØR.NO: Angelina Jolie glimret med sitt fravær, da Brad Pitt søndag ankom London-premieren til sin nye film «Fury».

Men Brad - som i filmen spiller lederen for et tanks-kompani under 2. verdenskrig - hadde likevel med seg en svært oppsiktsvekkende følgesvenn nedover den røde løperen.

91 år gamle Peter Comfort er den siste gjenlevende av de britiske soldatene som kjempet i de samme tanksene.

Han kjørte blant annet en tank under invasjonen i Normandie 6. juni 1944. I løpet av den ene dagen døde 140 av kollegene hans, og 350 til ble såret.

Poserte for fotografene

På den røde løperen smilte og lo han side om side med Brad Pitt, og de to poserte velvillig for fotografene.

NY FILM Brad Pitt spiller lederen for et tanks-kompani under 2. verdenskrig, i sin nye film «Fury». Foto: Stella Pictures
NY FILM Brad Pitt spiller lederen for et tanks-kompani under 2. verdenskrig, i sin nye film «Fury». Foto: Stella Pictures Vis mer

Comfort besøkte også Pitt på settet for å gi råd om hvordan soldatene faktisk reagerte under kamphandlinger.Ifølge Daily Mail fill han filmteamet til å le , da han avslørte at han ikke hadde hatt noen anelse om hvem Brad Pitt er.

- Jeg sa til ham «jeg visste ikke hvem du var før i går. Da jeg sjekket Google, skjønte jeg at du har vært med i en del filmer.

- Det fikk alle til å le. Jeg liker ikke moderne filmer. Jeg var en fan av skuespillere som Alec Guiness, men han er jo død nå.

Svarte på spørsmål om dagliglivet

Under sitt besøk på settet svarte han også blant annet på spørsmål om hva tanks-soldatene gjorde på fritiden, hvor de sov, og mye annet.

- Herr Pitt var veldig hyggelig, og jeg gleder meg til å se filmen, sier krigsveteranen til Daily Mail.

«Fury» har norsk premiere 24. oktober.

Se og hør «Fury»-stjernene snakke om filmen her:

LES OGSÅ: - Angelina er ikke sjefen hjemme

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.