- Pete må kjempe selv!

Jackie Doherty i bok om sønnens liv.

DØMT TIL REHAB: Pete erklærte seg skyldig da han ble tiltalt for fem tilfeller av oppbevaring av narkotika. Foto: Stella Pictures
DØMT TIL REHAB: Pete erklærte seg skyldig da han ble tiltalt for fem tilfeller av oppbevaring av narkotika. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Familien til rockeren Pete Doherty kan umulig ha det lett om dagen. Kjæresten til Kate Moss har sørget for den ene narkoskandalen etter den andre.

Bryllupet med Kate ble avlyst da han ble tvangsinnslag på rehabilitering!


- Hvis jeg hadde vært sterkere, kunne jeg kanskje tatt meg inn i Petes leilighet og ryddet litt i det forvirrede livet hans, forteller moren hans, Jackie.

Den 51 år game sykepleieren er aktuell med boka ”My Prodigal Son”, som omhandler den selverklærte heroinistens krumspring gjennom tidene.

- Jeg skulle ønske at jeg kunne tre inn i hans liv og fysisk kjempe for han. Men jeg har hørt fra andre foreldre med narkomane barn som har forsøkt dette, men ikke fikk det til.

- Pete må kjempe for seg selv, forteller hun til Daily Star.

I boka skriver Jackie om den dagen hun oppdaget at Pete ikke bare røyket sigaretter, men faktisk var narkoman;

- Nå tror du vel at jeg kommer til å dø, sa Pete da han ble oppdaget.

- Ja, min sønn, det tror jeg, svarte Jackie ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer