Pete hakket med dolk

Pete har gått under jorden for å lage ny musikkvideo.

HAKKET: Pete er svært glad i å hamre løs på ting. Derfor hadde han stor glede av å få bruke dolken sin i går kveld. Foto: Stella Pictures
HAKKET: Pete er svært glad i å hamre løs på ting. Derfor hadde han stor glede av å få bruke dolken sin i går kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britiske Pete Doherty er minst like godt kjent for å være en skandalenes mann, som vokalisten i bandet Babyshambles.

SE BILDENE fra maskeradeballet her.

La oss for all del ikke glemme at han er forlovet med supermodellen Kate Moss!

Det var under maskeradeballet til champagnehuset Möet Chandon tirsdag at skjønnheten kunne bekrefte at Pete hadde fridd, og at hun hadde sagt ja!

- Vi skal gifte oss, jublet Doherty, og tok seg en god slurp med gratis Champagne. Det samme gjorde Kate, noe vil mest sannsynlig vil si at hun allikevel ikke er gravid, som Sunday Mirror spekulerte i denne uka.

LES OGSÅ: Kate står brud på bursdagen!

I går gikk Doherty og resten av Babyshamles, Patrick Walden, Drew McConnel og Adam Ficek, under jorden for å spille inn musikkvideoen til singelen "The Blinding".

På en t-banestasjon midt i London stilte Pete opp med både gitar og dolk, og dolken brukte han til å hamre løs på det meste av vegger og innretninger, og falskt blod sprutet på dramatisk vis veggimellom mens kameraene surret og gikk.

Det var derimot svært ekte blod som sprutet da han barket sammen med en fotograf i Roma denne uka! SE BILDENE HER!

Babyshamles har fra før av gitt ut singlene Fuck Forever og Albion, og CD-en Down In Albion.

Sangene kan du høre når skandalebandet entrer Oslo-scenen 5. november.

Det er hvis Pete kommer seg forbi tollen, da ...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer