SLUTT: Kate Moss og Pete Doherty var forlovet, men det skandaleomsuste paret har gått hvert til sitt. Nå er Pete på datern igjen.  Foto: All Over Press
SLUTT: Kate Moss og Pete Doherty var forlovet, men det skandaleomsuste paret har gått hvert til sitt. Nå er Pete på datern igjen. Foto: All Over PressVis mer

Pete dater eksen igjen

Pete Doherty har fått øynene opp for en tidligere flamme - og det er ikke Kate Moss.

SEHER.NO: Mens Kate Moss (33) fortsatt sliter med kjærlighetssorg etter bruddet med Pete Doherty (28), ser det ut til at skandalerockeren har funnet tonen med sin tidligere kjæreste, Nadine Ruddy (23).


Babyshambles-vokalisten har tatt mye kontakt med Nadien etter bruddet fra sin mer berømte eks. Hun får også mye av æren for at Pete forsøker å bli rusfri, noe Kate Moss aldri lyktes med.


- Pete var sammen med Nadine forrige helg og hentet henne i hennes hjem i Reading. Hun ble hos han til mandag, da han sjekket inn på rehab, sier en kilde ifølge Daily Mail.


Sangeren var sammen med Nadine før han møtte supermodell-kjæresten, og de to har hatt et nært forhold siden. Ifølge mennesker som står Pete nær får 23-åringen han alltid til å roe seg ned og føle seg bedre.


Kate Moss skal ha uttrykt misnøye over Petes nære forhold til Nadine mens de to var et par, og gått så langt som å nekte rockestjernen å ha noe kontakt med henne.


- Hun vil bli helt knust hvis hun får høre at han er sammen med Nadine igjen. Hun mistenkte alltid at noe var på gang mellom dem, hvilket er hvorfor hun ikke ville at de skulle ha noe kontakt, sier en kilde ifølge Daily Mail.


Det spørs vel om ikke Nadine bare gjør Moss en tjeneste, hvis det kan hjelpe henne til å legge narko-rockeren bak seg, en gang for alle.


LES OGSÅ: Moss' videoer på avveie