HOLDER SEG VARM: Catherine Zeta-Jones holder varmen i eksklusive pelsjakker, til fleres store fortvilelse. Her er stjernen fotografert for et par uker siden. Foto: All Over Press
HOLDER SEG VARM: Catherine Zeta-Jones holder varmen i eksklusive pelsjakker, til fleres store fortvilelse. Her er stjernen fotografert for et par uker siden. Foto: All Over PressVis mer

PETA raser mot stjernens klesvaner

- Ser ut som om hun går gjennom Noahs Ark med en slakterkniv.

SEHER.NO: PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) har i flere år fått noen av verdens flotteste kvinner til å kaste klærne i kampen for dyrevern. Men Hollywood-skuespilleren Catherine Zeta-Jones (40) kommer nok neppe til å føye seg i rekken, ettersom hun ofte er å se i pels.

Ifølge Perez Hilton har stjernen nå fått dyrevernerne på nakken ettersom hun nekter å slutte med pelsbruken.

Dyrevernorganisasjonen PETA har nemlig kåret 40-åringen til årets verst kledde kjendis på grunn av hennes dyre garderobe bestående av en rekke pelser og dyreskinn.

- Med de ekle kuskinnsbuksene, stygge revepelsene og alligatorveskene, ser Catherine Zeta-Jones ut som om hun går gjennom Noahs Ark med en slakterkniv, skal en av PETAS representanter ha uttalt, ifølge Perez Hilton.


Dyrevernerne håper imidlertid at klesvanene til "Zorro"-skuespillerinnen har med jobben hennes å gjøre.

- Kanskje hun driver å forbereder seg på sin kommende rolle som seriemorder - eller dyreutstopper?

Tidligere har store stjerner som Khloe Kardashian, Jenna Jameson, Christina Applegate og Eva Mendes stilt opp lettkledd for PETA, slik at flere skal slutte å bruke pels.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Hvor har det blitt av kurvene?