PETA raser mot stjernens klesvaner

- Ser ut som om hun går gjennom Noahs Ark med en slakterkniv.

HOLDER SEG VARM: Catherine Zeta-Jones holder varmen i eksklusive pelsjakker, til fleres store fortvilelse. Her er stjernen fotografert for et par uker siden. Foto: All Over Press
HOLDER SEG VARM: Catherine Zeta-Jones holder varmen i eksklusive pelsjakker, til fleres store fortvilelse. Her er stjernen fotografert for et par uker siden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) har i flere år fått noen av verdens flotteste kvinner til å kaste klærne i kampen for dyrevern. Men Hollywood-skuespilleren Catherine Zeta-Jones (40) kommer nok neppe til å føye seg i rekken, ettersom hun ofte er å se i pels.

Ifølge Perez Hilton har stjernen nå fått dyrevernerne på nakken ettersom hun nekter å slutte med pelsbruken.

Dyrevernorganisasjonen PETA har nemlig kåret 40-åringen til årets verst kledde kjendis på grunn av hennes dyre garderobe bestående av en rekke pelser og dyreskinn.

- Med de ekle kuskinnsbuksene, stygge revepelsene og alligatorveskene, ser Catherine Zeta-Jones ut som om hun går gjennom Noahs Ark med en slakterkniv, skal en av PETAS representanter ha uttalt, ifølge Perez Hilton.


Dyrevernerne håper imidlertid at klesvanene til "Zorro"-skuespillerinnen har med jobben hennes å gjøre.

- Kanskje hun driver å forbereder seg på sin kommende rolle som seriemorder - eller dyreutstopper?

Tidligere har store stjerner som Khloe Kardashian, Jenna Jameson, Christina Applegate og Eva Mendes stilt opp lettkledd for PETA, slik at flere skal slutte å bruke pels.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Hvor har det blitt av kurvene?
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer