Pernilla Wahlgren alvorlig syk

Pernilla Wahlgren på sykehus etter ferietur til Dubai.

ALLSANG: Pernilla Wahlgren opptrådte på «Allsang på Grensen» på Fredriksten Festning i Halden i sommer. Foto: NTB scanpix
ALLSANG: Pernilla Wahlgren opptrådte på «Allsang på Grensen» på Fredriksten Festning i Halden i sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske artisten Pernilla Wahlgrens (44) ferietur til Dubai endte på sykehus, skriver Aftonbladet.

bloggen sin forteller 44-åringen at foten hennes plutselig hovnet opp da hun landet på flyplassen i Sverige, og at det på sykehuset ble konstatert streptokokk-infeksjon.

«Da vi landet på Arlanda tidlig mandag morgen etter en slitsom flytur hadde foten hovnet opp såpass mye at jeg måtte låne min datter Biancas flipp-floppere, siden jeg ikke fikk på meg min egne sko».

Ved streptokokk-infeksjoner er det fare for blodforgiftning, skriver hun videre på bloggen, men heldigvis for artisten endte det hele godt, ettersom hun raskt kom seg til sykehuset.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I sommer var den svenske artisten å se i norske «Allsang på Grensen». Hun har også vært med i den svenske versjonen av «Skal vi danse» og som deltaker i «Melodi Grand Prix».
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Begge foreldrene til dansk skuespiller begikk selvmord 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer