Perlevenner etter bruddet

Kjærligheten mellom Kristofer Hæstad og barndomskjæresten tok slutt, men de er verdens beste venner...

SJARMØR: Kristofer Hæstad har smeltet mange pikehjerter etter at han slo igjennom for ett par år siden.. Foto: Se og Hør
SJARMØR: Kristofer Hæstad har smeltet mange pikehjerter etter at han slo igjennom for ett par år siden.. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO:  De to hadde vært sammen siden de var rundt 14 år, men i fjor bestemte de seg for å hvert til sitt. Bruddet var ifølge paret helt udramatisk.

- Etterhvert ble det veldig lite tid til å være kjærester. Hanne har jobbet mye med studiene - og samtidig har fotballen tatt stadig mer tid. Mange reiser, lite fritid og kamper omtrent hver helg i året, forklarer Doffen til Se og Hør.

Men selv om de to ikke lenger er et par, dro de på en eksotisk ferie til flotte Khao Lak i Thailand.. Bildene fra ferien kan du se i Se og Hør.

LES OGSÅ: Blir sexy modell

Hæstad (23) legger ikke skjul på at barndomskjæresten Hanne Augland (22) alltid vil være førstevalget..Paret bruker også mesteparten av sin fritid sammen, og på spørsmålet om det engang kan bli et par av de to igjen, svarer Doffen hemmelighetsfullt..

- Hanne er en super jente, så det får tiden vise..

Men det spørs vel om de to vil få så mye tid til hverandre i tiden fremover, Kristofer flytter nemlig til England for å spille fotball i klubben Wigan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer