SJARMØR: Kristofer Hæstad har smeltet mange pikehjerter etter at han slo igjennom for ett par år siden.. Foto: Se og Hør
SJARMØR: Kristofer Hæstad har smeltet mange pikehjerter etter at han slo igjennom for ett par år siden.. Foto: Se og HørVis mer

Perlevenner etter bruddet

Kjærligheten mellom Kristofer Hæstad og barndomskjæresten tok slutt, men de er verdens beste venner...

SEHER.NO:  De to hadde vært sammen siden de var rundt 14 år, men i fjor bestemte de seg for å hvert til sitt. Bruddet var ifølge paret helt udramatisk.


- Etterhvert ble det veldig lite tid til å være kjærester. Hanne har jobbet mye med studiene - og samtidig har fotballen tatt stadig mer tid. Mange reiser, lite fritid og kamper omtrent hver helg i året, forklarer Doffen til Se og Hør.


Men selv om de to ikke lenger er et par, dro de på en eksotisk ferie til flotte Khao Lak i Thailand.. Bildene fra ferien kan du se i Se og Hør.


LES OGSÅ: Blir sexy modell


Hæstad (23) legger ikke skjul på at barndomskjæresten Hanne Augland (22) alltid vil være førstevalget..Paret bruker også mesteparten av sin fritid sammen, og på spørsmålet om det engang kan bli et par av de to igjen, svarer Doffen hemmelighetsfullt..


- Hanne er en super jente, så det får tiden vise..


Men det spørs vel om de to vil få så mye tid til hverandre i tiden fremover, Kristofer flytter nemlig til England for å spille fotball i klubben Wigan.


LES OGSÅ: Samba på La Manga